Close

Strona 4 z 27 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 270
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa, Praga płd

Domyślnie

A mój przychodzi już jutro.
    To będzie pierwsze polskie review?

Oszczędny w słowach Awatar reggy
    Miasto
    Olsztyn/Gdańsk

Domyślnie

No ja póki co nigdzie nie widziałem...
    Mój dzisiaj został nadany, więc za 5-35 dni będzie
    Pozdrawiam, Piotr Reddig!
    Moja galeria: www.picasaweb.google.com/piotrreddig

Domyślnie Mam

Do mnie wczoraj dotarl zamiennik z HonkKongu na e bay kupiony za 49 $ przesylka kosztowala 9 $ - mile zaskoczenie super porzadne wykonanie - oczywiscie jest to tworzywo a nie magnez ale grube solidne malowane farba strukturalna jak body nikona - lezy swietnie dziala super - jedyna wada - trzeba miec rownoczesnie dwa aku lub aku w aparacie + 6 paluszkow - czytalem juz o tym na forach w usa ze nie da sie jechac na baterii wlozonej w grip - oczywiscie mamy wybor co do zrodla pierwszenstwa zasilania - czyli ze najpierw jedzie z baterii w aparacie pozniej z gripa lub na odwrot - reasumujac jestem bardzo zadowolony z perfekcyjnego wykonania gripa ! polecam go 100 % - calosc wyniosla mnie 161 pln wiec to argument nie do przebicia ! - ps dla ludzi bojacych sie cla - zawsze azjaci wpisuja wartosc na paczce 9 $ i cla nie ma ! kilka rzeczy juz do mnie przyszlo w ten sposob i nigdy nie bylo problemow
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartoszx13 Zobacz posta
    Do mnie wczoraj dotarl zamiennik z HonkKongu na e bay kupiony za 49 $ przesylka kosztowala 9 $ - mile zaskoczenie super porzadne wykonanie - oczywiscie jest to tworzywo a nie magnez ale grube solidne malowane farba strukturalna jak body nikona - lezy swietnie dziala super - jedyna wada - trzeba miec rownoczesnie dwa aku lub aku w aparacie + 6 paluszkow - czytalem juz o tym na forach w usa ze nie da sie jechac na baterii wlozonej w grip - oczywiscie mamy wybor co do zrodla pierwszenstwa zasilania - czyli ze najpierw jedzie z baterii w aparacie pozniej z gripa lub na odwrot - reasumujac jestem bardzo zadowolony z perfekcyjnego wykonania gripa ! polecam go 100 % - calosc wyniosla mnie 161 pln wiec to argument nie do przebicia ! - ps dla ludzi bojacych sie cla - zawsze azjaci wpisuja wartosc na paczce 9 $ i cla nie ma ! kilka rzeczy juz do mnie przyszlo w ten sposob i nigdy nie bylo problemow
    pozdrawiam
    Nigdy nie kupowałem z zagranicy. Jak jest z płatnością? Rozumiem, ze przelew na konto + koszt przesyłki?

Domyślnie

karta kredytowa

Domyślnie

Możesz podać linka gdzie zamawiałeś?

Domyślnie

http://cgi.ebay.com/Battery-Grip-B2H...ht_2872wt_1141 w aukcji pisza ze wysylka trwa do 8 tygodni ! do mnie przyszedl w 7 dni

Domyślnie

bartoszx13, czy aparat wykrywa oba aku i wyświetla info o stanie naładowania? Jak z uszczelnieniami? Są jakieś w tych zamiennikach? W ogóle panowie napiszcie coś więcej odnośnie tych gripów, bo sam mam teraz dylemat. 900 plnów za oryginał to spore przegięcie...
    D700 / N28 PC f 3.5 / Micro N 60 f 2.8D / SB800 / ELFO

http://wojtekdziedzic.com

Domyślnie

Bez przesady, uczczelnień nie ma. Plastik całkiem solidny, nic nie trzeszczy. Pokrętła chodzą z takim samym oporem ja w korpusie, spust migawki trochę twardszy. Przekazuje do korpusu wszelkie informacje. Za 130 zł z gratisową przesyłką mz.warto.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AndŸe Zobacz posta
    Bez przesady, uczczelnień nie ma. Plastik całkiem solidny, nic nie trzeszczy. Pokrętła chodzą z takim samym oporem ja w korpusie, spust migawki trochę twardszy. Przekazuje do korpusu wszelkie informacje. Za 130 zł z gratisową przesyłką mz.warto.
    Super, ale gwoli ścisłości mówimy o tym gripie? - http://www.linkdelight.com/B2H-Batte...5-Battery.html
    D700 / N28 PC f 3.5 / Micro N 60 f 2.8D / SB800 / ELFO

http://wojtekdziedzic.com

Strona 4 z 27 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów