Poczytaj sobie coś o estetyce, mam nadzieję, że przyjmniej Ty nie wyglądasz obrzydliwie.
Szukaj
Poczytaj sobie coś o estetyce, mam nadzieję, że przyjmniej Ty nie wyglądasz obrzydliwie.
Ostatnio edytowane przez bercik ; 24-04-2011 o 21:54 Powód: lit.
Jedynka fatalna, ale w dwójce można sie doszukać symboli i jakiejś historii... Ten cień łańcucha pod okiem, to jakby płacz i smutek wyrażał. Tylko, czy to faktycznie było zamierzone, czy tylko tak wyszło??
D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy
Było na forum już kilka dzieciaków z czymś w ustach lub czymś wypaciane. Myślę, że trzeba elementarnego poczucia smaku by decydować się takie zdjęcia wystawiać na widok publiczny. Uwierz, że my nie wiemy czy to ząb czy jakaś padlina wylata. Nie mam nic przeciw zdjęciom dzieci upapranych umazanych, czymkolwiek by nie były, ale niech to opowiada jakąś historię a nie tylko będzie dzieckiem z padliną w ustach. Niech te dziecko na litość Boską się uśmiechnie, (dzieci z czworaków zawsze były uśmiechnięte- a nie to je zęby bolały) taka mam koncepcję.
Nie daj sobie wmówić, że kogoś koncepcja jest lepsza od Twojej, tylko niech ta koncepcja ma klasę i smak.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Zawzięty jesteś.
Mnie się takie fotki nie podobają. Sugeruję ogląd na forum, ew. tutaj i powrót do nas za jakiś czas.
=========================
Kiedyś przyszli goście. Dziadek siadł z jednej strony stołu, mój mały synek z drugiej. Nasz piesek kursował pod stołem od jednego do drugiego. Żona stwierdziła, że to mądre psisko - najstarszemu lub najmłodszemu musi coś kiedyś z buzi wypaść![]()
Tutaj jest... podpis
Skontaktuj się z nami