Close

Strona 386 z 479 PierwszyPierwszy ... 286336376384385386387388396436 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 851 do 3 860 z 4785

Domyślnie

Taki zmasowany atak to dobra rzecz, ale trzeba przed taką decyzją zrobić badanie rynku i sprawdzić, jaki jest procent uwalonych puszek, bo jeżeli jedna na 100? to nie będzie to miało sensu, powiedzmy od 20% można chyba startować z taką większą akcją, logo ok, widać olej i pixele xD
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

Logo strony już jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    P.S wersja 3
    hehe... extra !!!

Cytat Zamieszczone przez ulmus102 Zobacz posta
    tylko ciekawe kto to zrobi. Ja się na tym nie znam, a reszta też będzie czekała, aż ktoś odwali czarną robotę.
    Może warto by podpiąć taką podstronę pod istnieją już stronę o zółtym serwisie. Gadajcie z docxxx

Domyślnie

no ja to jestem zdziwiony, że jeszcze nikt tam nie obsmarował ani Nikona, ani jego serwisu
    D7000 + N18-105; Czajka II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ulmus102 Zobacz posta
    no ja to jestem zdziwiony, że jeszcze nikt tam nie obsmarował ani Nikona, ani jego serwisu
    Mało wiesz

ps. Koledzy, znowu zaczyna się: "Tak, tak! Trzeba zrobić!"

Fatman, wyczysc skrzynke, albo podeslij mi poprawnego maila.
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 31-03-2011 o 20:15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seeth Zobacz posta
    p.s wersja 3
    rewelacja!!!
    nic...

Domyślnie

Właśnie zajrzałem na stronę Nikon Polska w facebooku. Fatman czemu nie opiszesz tam swojego problemu?

docxxx prawdą jest że nie zaglądałem od miesiąca na Twoją stronę, ale tam też nie widziałem wpisu z problemem AF. Masz w ogóle jakieś sygnały, że gdy zostanie tam obsmarowany Nikon to jest jakakolwiek reakcja?
    D7000 + N18-105; Czajka II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SHOX! Zobacz posta
    Taki zmasowany atak to dobra rzecz, ale trzeba przed taką decyzją zrobić badanie rynku i sprawdzić, jaki jest procent uwalonych puszek, bo jeżeli jedna na 100? to nie będzie to miało sensu, powiedzmy od 20% można chyba startować z taką większą akcją, logo ok, widać olej i pixele xD
    Jest ankieta na ten temat, ok 33% wpisywało jakieś problemy, w tym całkiem sporo problemy z af.
    Na pewno te osoby mogą udostępnić swoje zdjęcia testowe z opisem. Można wtedy zrobić specyficzną galerię

Domyślnie

Spokojnie wszystko opiszę. Tutaj, na profilu Nikona na FB, na ZSF, Cyberfoto, Olympusclub, na swoim blogu. Tylko muszę się do tego dobrze przygotować, nie chcę wyjść po prostu na krzykacza. A to wymaga jeszcze odrobiny czasu, zebrania większej ilości materiałów, zdjęć, numerów seryjnych puszek itd. Obecnie np. szukam pierwszego kwitka jaki dostałem z serwisu rodzimego -bo gdzieś go cholera wcięło

Przy okazji dziękuję Wam wszystkim za wsparcie
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kali_69 Zobacz posta
    Sorry, ale gdzieś mi wsysło c z kreską.
    Jeśli masz kartę Radeona, to usuń ptaszka w CCC, w zakładce Hotkey.

Strona 386 z 479 PierwszyPierwszy ... 286336376384385386387388396436 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów