Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Niepołomice

Domyślnie Wpadek na drodze nr 4

Do otwarcia sezonu motocyklowego jeszcze trochę, a już dzisiaj widziałem skutki wypadku, do którego doszło na krajowej 4 w okolicach Wieliczki. "Motocykle są wszędzie" warto pamiętać o tym.
    1
    2
    3
    4
    5

Domyślnie

Brak jakichkolwiek innych aut na drodze, więc przypuszczam, że w tym wypadku, był to brak wyobraźni motocyklisty.

Domyślnie

3 i 4 bardzo podobne, zdecydowałbym się na 3 i dał jej więcej powietrza z prawej strony. Wydłużyłbym też czas, żeby śmigłowiec nie wisiał nieruchomo w powietrzu.

Domyślnie

Kadrowanie bardzo fajne, złapane momenty. Ogólnie materiał przyzwoity, tylko ta konwersja... za szaro.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Brrrr,dobrze że mój skuter nie osiąga więcej niż 45km/h
    Mam smoka i nie zawaham się go użyć

Domyślnie

Być może to: http://www.tvnwarszawa.pl/stolica,ne...sci,62285.html pomoże jakoś zrównoważyć hasło, że "motocykle są wszędzie". Oby.

A zdjęcia bez rewelacji. Konwersja taka sobie, wirnik kompletnie zamrożony, .... . No, ale od czegoś trzeba zacząć.
    Jacek

Domyślnie

"Motocykle są wszędzie" warto pamiętać o tym. Myślę, że to zły slogan, myślę o tym zazwyczaj jak motor śmiga z predkością 160 z rykiem takim, że serce staje, a dzieci budzą się na fotelikach.
    Co do zdjęć jako reportaż to powiem Ci to co ktoś stąd powiedział mi jak dawałem pierwszy reportaż do oceny. "A co do zdjęć no są" Dzięki Admin za te słowa.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-02-2011 o 13:54 Powód: orto!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Slogan jak slogan. W każdej grupie znajdą się czarne owce. Owszem gdy się widzi szaleńca pędzącego środkiem drogi między samochodami 160 to to zrozumiałe. A co pomyślisz widząc rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Częstochowie, gdzie na Jasnej Górze na mszy zbiera się coś ok 20 000 motocykli?
    Z reportażu trudno stwierdzić co tam się stało. Szlif na prostej drodze? To trzeba być zdolnym
    D700 | S15-30mm f/3.5-4.5 | N50 f/1.4D | N105VR | N70-300VR

Domyślnie

Wszyscy moi znajomi motocykliści chwalą się że nie przestrzegają ograniczeń prędkości i mówią że one są dla tych co nie potrafią jeździć.

Niech się śpieszą, tylko niech wożą oświadczenia o zgodzie na pobór narządów do przeszczepów.
    Nie piszę tego przez złośliwość, koleżanka zajmowała się pobieraniem soczewek ocznych i opowiadała jak to trzeba się śpieszyć z pobraniem. Większość dawców to byli motocykliści, którzy uważali że to na nich trzeba uważać bo przecież
    "Motocykle są wszędzie".

Domyślnie

taaa, tylko ze jakos wiekszosc wypadkow z udzialem motocykli nie jest powodowana przez motocyklistow

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów