Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Zimowa szosa

Domyślnie Zimowa szosa

Temat przeniesiony z działu "inne" (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=167566). Zapraszam!

|D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

podoba mi się. Czy nie byłoby lepiej gdyby linia horyzontu była wyżej? Taka moja sugestia

Domyślnie

Szumi potwornie, ja bym trochę ciaśniej skadrował żeby droga wychodziła z rogów ale pewnie nie uczyniłeś tego bo nie chciałeś przycinac słońca. Mam pytanie, zdjęcie jest całe b/w a słońce kolor, czy jak bo się zastanawiam
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mks33 Zobacz posta
    Szumi potwornie, ja bym trochę ciaśniej skadrował żeby droga wychodziła z rogów ale pewnie nie uczyniłeś tego bo nie chciałeś przycinac słońca. Mam pytanie, zdjęcie jest całe b/w a słońce kolor, czy jak bo się zastanawiam
    pes, uważam, że masz bardzo dobre oko.
    sztuką jest dostrzegać kadr również w banalnych wydawało by się okolicznościach natury.
    rozumiem, że to nie był plener: wschód nad droga.
    szum, jak gra na + czy - można ocenić na pełnym podglądzie.
    pytanie czy taki był zamysł, czy Ci to umknęło.
    fotka na forum powinna bronić się przy nieszczęsnych wymaganych 1000 pix.
    horyzont blisko 50/50 nie jest zalecany, tutaj mnie nie razi.

profesorze mks33, nie od razu Rzym zbudowano... tu się z trudem wstrzymam...
    Twoje stare fotki w większości zniknęły, nie dobrze...

Domyślnie

mks33, foto jest z kolorem selektywnym, więc mamy tu B&W i pozostawiony kolorek słońca. Szumi, bo ma ziarenko na sobie, które dałem celowo Fotka powstała zupełnie przypadkowo, mianowicie, jechałem sobie nad ranem samochodem z punktu A do B i nagle stwierdziłem widząc ten oto widok, że może fajne foto powstanie, więc się zatrzymałem, wysiadłem, odpaliłem D90 i ustrzeliłem
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Uprawnienia umieszczania postów