Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Exclamation Skradziono Nikona d90/ Proszę o pomoc

Witam, wiem że to niewłaściwy dział, ale nie mam pojęcia gdzie udać się na tym forum z tak nietypową prośbą...
    Otóż wczoraj w nocy w Krakowie na imprezie ktoś ukradł mojego Nikona D90 + obiektyw SIGMA AF 17-70MM F/2.8-4.5 DC Macro HSM. To kolejny taki przypadek kradzieży lustrzanek na krakowskich domówkach, ktoś wchodzi z tłumem i czeka aż fotograf zdejmie na chwilę aparat z szyi. Bardzo, bardzo bardzo Was proszę - jeśli zauważycie, że ktoś będzie próbował sprzedać takiego nikona za grosze lub bez gwarancji, papierów, ładowarki i zaślepki [bo to wszystko zostało], dajcie mi znać [...]. Ten nikon był dla mnie szalenie ważny, a wiem, ze dzięki internautom bardzo dużo sprzętu się odnalazło... Jeszcze raz bardzo Was proszę o pomoc i pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 16-04-2011 o 11:18 Powód: na prośbę użyszkodnika

Domyślnie

często przeglądam oferty na allegro, jak coś się pokaże dam znać.. Złodziej pewnie odczeka swoje zanim wystawi fanty na allegro.
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

Powiadomiłeś policję?

Domyślnie

rownież bede uważny w sledzeniu ofert.
    pozdrawiam i życze pozytywnego rozwiazania sprawy
    NIKON

Domyślnie

Oczywiście, policja jest już powiadomiona ale biorę poprawkę na ich skuteczność - a przy okazji przeglądania ofert, liczę że któryś z fotografów napotka może jakąś podejrzaną ofertę.
    Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za pomoc : )

Domyślnie

Współczuję straty
    Szukaj na tym portalu, w tego typu ogłoszeniach:
    http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1014...wyprzedaz.html

Kilka razy już mówiliśmy tu o ich mega ofertach....

Domyślnie

często zaglądam na różne giełdy fotograficzne,
    bede szukał i tego ;]
    D90

Domyślnie

Nie zaszkodzi podać danych sprzętu na stronie: SSSF - czyli Spis Skradzionego Sprzętu Fotograficznego.
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Dzięki forum, uczciwy fotograf który kupił mój aparat, dał mi znać że jest w jego posiadaniu. Wielkie podziękowania dla tego fotografa, dzięki któremu wierzę w uczciwość ludzi : )
    //Temat do zamknięcia.

Domyślnie

Gratuluję odzyskania! i Szacunek dla kolegi, który się do tego przyczynił! oby więcej takich ludzi.
    Zbędny

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów