Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 97

Wątek: Jaki tablet

Domyślnie Jaki tablet

Chciałbym nabyć jakiś tablet. Ponieważ nigdy nie miałem z nim do czynienia chętnie poznam zdanie fachowców.
    Co kupić w rozsądnej cenie ale ale w miarę dobre. Nie chciałbym wyrzucić kasy w błoto i za dwa tygodnie być z tego niezadowolonym.
    Pozdrawiam-Rajmund
    Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

bylo wiele razy o tym... kup takiego WACOMa na jakiego Cie stac i bedziesz zadowolony jak wiekszosc uzytkownikow

Domyślnie

Miałem Bamboo fun, Bamboo one, oraz PEN&Touch... Gdyby nie to że na dwa z nich wylałem kawe to żyłyby dalej i nie musisałbym nabywać następnego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    bylo wiele razy o tym... kup takiego WACOMa na jakiego Cie stac i bedziesz zadowolony jak wiekszosc uzytkownikow
    Raczej winno byc "jak wszyscy" uzytkownicy Wacoma.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

[QUOTE=Sapphiron;2208056Gdyby nie to że na dwa z nich wylałem kawe to żyłyby dalej i nie musisałbym nabywać następnego...[/QUOTE]

Na moim intuosie gościło wino i kawa, i ma się dobrze.
    Temat wałkowany po tysiąckroć. Do wyboru masz Wacoma lub Wacoma. Ewentualnie może być też Wacom. Model w/g budżetu.

Domyślnie

Cytując klasyka:

"Wacom ma być tabletem który kupować będziesz, i tabletem tym ma być Wacom. Pentagrama nie wolno ci kupować, ani żadnego inszego też. Masz tylko kupić Wacoma. Kupowanie tabletu nie-Wacom jest wykluczone. Gdy tablet zwany Wacomem zakupiony będzie, wówczas dopiero prawdziwie tablecić zaczniesz i poznasz co Wacom, a co nie Wacom, tylko produkt tabletopodobny."

http://forum.nikoniarze.pl/showpost....4&postcount=13
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

zastanawiam się tylko czy jest sens kupować intuosa czy ten bamboo wystarczy

Domyślnie

mimo, ze sam nie bardzo polubilem tablet, to chyba skusze sie na taki zestaw:
    http://www.cortland.pl/wacom-intuos4...ghtroom-3.html

w planach byl sam LR, ale skoro tablet wychodzi prawie darmo albo odwrotnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    mimo, ze sam nie bardzo polubilem tablet, to chyba skusze sie na taki zestaw:
    http://www.cortland.pl/wacom-intuos4...ghtroom-3.html

w planach byl sam LR, ale skoro tablet wychodzi prawie darmo albo odwrotnie
    To jest bardzo dobra oferta, jesli kogos satysfakcjonuje A5 (chociaz -- ten format powinien zadowolic conajmniej 90% uzytkownikow). Ma to jednak sens, kiedy faktycznie potrzebuje sie tabletu do pracy przy retuszu, a nie zwyklej obrobce zdjec. Uzywanie tabletu w samym LR raczej mija sie z celem. Oczywiscie jest sporo ludzi, ktorzy pracuja z tabletem non-stop — nawet podczas pracy w systemie, ale hmmm... raczej niewielu za tym przepada...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    To jest bardzo dobra oferta, jesli kogos satysfakcjonuje A5 (chociaz -- ten format powinien zadowolic conajmniej 90% uzytkownikow). Ma to jednak sens, kiedy faktycznie potrzebuje sie tabletu do pracy przy retuszu, a nie zwyklej obrobce zdjec.
    W sensie, że jak retusz to A5?
    Tyle się naczytałem, że do zdjęć A6 jest idealny, że teraz nie wiem co o tym myśleć...

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów