Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: "granica"

Domyślnie "granica"

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

BW bardziejsze
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Ja wybiorę kolor, lepiej pokazałeś na nim światło, dobrze zagrała też GO, a i kadrowo ciekawie
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Jedynka - jest po prostu weselsza.
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Ja wybiore jedynke... ladnie swiatelko operuje, kadr tez niczego sobie.
    Dobre przedstawienie podlaskich klimatow... spedzalem tam sporo czasu w dziecinstwie... i bardzo na mnie dzialaja takie klimaty.

Domyślnie

Zwykle wybieram kolor, ale tym razem B&W coś w sobie ma.
    Sam do końca nie wiem co, może surowość i zestawienie białego śniegu z ciemnym ogrodzeniem, może coś innego...
    Czasem to bez znaczenia, po prostu mi się podoba.

Domyślnie

Zdecydowanie nr 2. To zdjęcie mogłoby ilustrować powiedzenie "usłyszeć ciszę". Bardzo mi się podoba. Może to przez to zestawienie kontrastów - biel śniegu - konta czerń (szarość) ogrodzenia. Czy też przez kontrast ostrość/nieostrość (pierwszy plan - głębia). W każdym razie kolor rozprasza, a B/W bardziej chyba przemawia do odbiorcy. (ale to tylko moje zdanie).
    Ostatnio edytowane przez rlat ; 08-12-2010 o 22:11

Domyślnie

Spokojnie i pogodnie wygląda jedynka mimo skromnej ilości barw. Wybieram ją pomimo bardzo dobrej konwersji do b&w (po prostu drut kolczasty i b&w kojarzą mi się dosyć smutnie).
    Dobry kadr, ładnie układają się plany, świetne światło, dobrze rozplanowana GO. Bardzo mi pasuje to zdjęcie. Którym szkłem robiłeś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Spokojnie i pogodnie wygląda jedynka mimo skromnej ilości barw. Wybieram ją pomimo bardzo dobrej konwersji do b&w (po prostu drut kolczasty i b&w kojarzą mi się dosyć smutnie).
    Dobry kadr, ładnie układają się plany, świetne światło, dobrze rozplanowana GO. Bardzo mi pasuje to zdjęcie. Którym szkłem robiłeś?
    Moim niezawodnym kitem 18-105, dopiero w 2012 czeka mnie większy zakup szkiełek, dlatego się nim często podpieram.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    OOO... skubancu.. powiedziales dokladnie to co myslalem, chociaz moja wczesniejsza wypowiedz jak widze, byla bardziej sentymentalnym aspektem spowodowana. Podpisze wszystkimi konczynami pot Twoja wypowiedzia.
    Pozdrawiam, Paweł

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów