Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: eizo FS2331

Domyślnie eizo FS2331

Witam,
    Interesowalem sie ostatnio nieco monitorami bo nadszedł czas na zmiany. W ofercie eizo zaciekawila mnie pozycja LCDka FS 2331. Generalnie od monitora oczekuje uniwersalności tzn. glownym przeznaczeniem ma byc obróbka zdjec na poziomie amatora (oczywiscie rozwijajacego swoje umiejetnosci, w miare mozliwosci. dlaczego ten model wpadł mi w oko? ano chyba dlatego ze wydaje sie byc dosc dobrze kompatybilny z PS3, a chcialbym tym samym wykorzstac rozdzialke 1920-1080. Naturalnie przy ogladaniu filmow tez nie chcialbym byc negatywnie zaskoczony, ale w przypadku tego multimedialnego modelu tak sie stac nie powinno. Dodam jeszcze ze monitor na pewno bedzie uzytkowany w roznych porach dnia i nocy.

Teraz jak juz poznaliscie moje oczekiwania (ktore moga byc wsokie oby tylkko nie ZA) chetnie poznalbym wasza opinie na temat ww lcdka. czy podczas obrobki foto nie zawiedzie mnie?

ewentualnie jesli widzicie jakas alternatywe nie przekraczajaca 2,5k chetnie bym cos wiecej nt poczytal.
    pozdr

Domyślnie

naprawde nikt nie posiada doświadczenia, ani wiedzy nt. tego monitora?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez masta Zobacz posta
    obróbka zdjec na poziomie amatora (...) dobrze kompatybilny z PS3
    To są sprzeczne wymagania. Albo będzie lepszy do fotografii albo do grania. FS/FX raczej do tego drugiego.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Uprawnienia umieszczania postów