Chyba nie chcecie straszyć ludzi? Wyjdzie na to, że kupię bierki...Wiadomo to tylko sprzęt, ale raczej nie zakładam, że od razu padnie.
Szukaj
Chyba nie chcecie straszyć ludzi? Wyjdzie na to, że kupię bierki...Wiadomo to tylko sprzęt, ale raczej nie zakładam, że od razu padnie.
oczywiscie że nie, ale chodzi o to że nie ma co zakłądać ile co wytrzyma, bo to tylko spekulacje, brać to co chcemy i na co nas stać i robić zdjęcia a nie zastanawiać się czy zrobie tym aparatem jeszcze 50k 100k czy 200k zdjęć bo nie wiemy ile tego bądzie![]()
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
Mam d200 z przebiegiem ponad 125tys, gumom rogi się odklejają, z gripa wyłamałem ten zawiasik (BTW szukam dobrej metody "na Adama Słodowego" do przyczepienia tej klapki jakoś sensownie), aparat przechodzi ze mną ciężką szkołę na imprezach i w trudnych warunkach i nigdy nie zawiódł. Kupiony używany ze sporym przebiegiem, dołożonym przebiegiem ode mnie i cóż..
aparat nigdy nie zawiódł, nie wyświetlił errora, nie ma bad pixeli, ostrzy bezbłędnie i nie zanosi mu się na żadną awarię. Słowem: polecam, zwłaszcza teraz, kiedy ceny są śmiesznie niskie.
Mędrca szkiełko i oko.
Czekam do jutra na zdjęcia D300 i odpowiedź co do jego przebiegu, ale chyba jednak wezmę tego D200 z 22k na liczniku. trochę kasy zostanie, a kolejnym zakupem będzie chyba sigma 10-20 ale to się zobaczy.![]()
A nie lepiej za 2300 kupić S5? Frajda większa niż z d200 :P
Kurczekiedyś myślałem o Fufu, ale na tym to już się kompletnie nie znam.
Nie chcę też zaśmiecać wątku. Pogadamy na PW?
pogadajcie na pw![]()
Nie inaczej, chociaż wątpię, że zmienię zdanie.![]()
miałem fuji teraz mam d200oba fajne, którykolwiek nie wybierzesz będzie to dobry wybór, każdy ma jakieś zalety i wady
choc oczywiśćie d200 nie ma żadnych wad![]()
![]()
Skontaktuj się z nami