Close

Strona 25 z 56 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 552

Wątek: d700 umarł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    ciiii...bo mąż czyta
    Ale ja nie mam męża.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Czytałem ten wątek i aż mi rumieńce wychodziły na twarz.. Taki był suspense. Jednak oddanie aparatu psuje smak przygody, a bycie u zegarmistrza i niewyprostowanie pinów to jak bycie z płcią przeciwną w łóżku i założenie majtek w połowie zabawy. Szkoda...

Domyślnie

witam w dniu kolejnym.kurna,przez noc urosły trzy strony,ale już jestem znowu na bieżąco.bogowie,co ja będę czytał za półtora tygodnia.już się zaczynam martwić.może tego"pogiętego d 700" nominować do telekamer ?spotkanie bohaterki i jej fanklubu można zorganizować np. na "podstępu" w uroczystym dniu odbioru (oczywiście gwarancyjnego). pozdrawiam wszystkie osoby wystepujące w filmie.

Domyślnie

Ciekawe co będzie jak okaże się,że panna P jest panem P?To dopiero będzie zwrot akcji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sztefanek Zobacz posta
    Ciekawe co będzie jak okaże się,że panna P jest panem P?To dopiero będzie zwrot akcji
    Zapewniam, że nie ma we mnie ani 1% pierwiastka męskiego No, może z wyjątkiem zamiłowania do picia piwa z gwinta i ciętego humoru!

Domyślnie

A mozę dać linka do tego tematu na postępu żeby prowadzili dalej rozmowę.
    A tak bedzie czarna dziura w naszej opowieśći - wstęp niezły kupe stron, teraz niech ci z postępu pokaża co potrafią i moze jakiś bestseler powstanie
    N i pare gratów

Domyślnie

To by było dobre, jakby na bieżąco relacjonowali Lepsze niż transmisja z meczu!
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 25-11-2010 o 10:09 Powód: orto! ("bierząco")

Zbanowany
    Miasto
    50-cio tysięczne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Ale ja nie mam męża.
    heh... nie ma się co dziwić
    z taka twarzą jaką masz w avatarze to ciężko o psa a co dopiero o męża ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cupcakee Zobacz posta
    heh... nie ma się co dziwić
    z taka twarzą jaką masz w avatarze to ciężko o psa a co dopiero o męża ;p
    Ja też sobą zachwycony nie jestem, ten avatar to na postrach, ale pożegnam Cię, misiu, bez żalu.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Ja też sobą zachwycony nie jestem, ten avatar to na postrach, ale pożegnam Cię, misiu, bez żalu.
    Słaby postrach, ja się nie boję A wręcz bym powiedziała, że się sympatyczny wydajesz Ale wiem, wiem, skrzywiona jestem, ja wokół samych miłych ludzi widzę, heheh.

Strona 25 z 56 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów