Close

Strona 19 z 56 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 552

Wątek: d700 umarł

Domyślnie

jakiś link ktoś wrzuci?
    ale i tak nie mam konta na chomikach ;/
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

ej co w końcu z tym gniazdem bo ostatnią stronę jaką czytałem to była gdzie "Panna P" robiła sonde giąć czy nie giąć potem zobaczyłem, że jest jeszcze 9 stron i już mi się nie chciało :P a z tego co widzę jeszcze nic nie wiadomo widziałem, że jakieś aspekty prawne się przewróciły przez ten topic też, nie nie za dużo czytania bzdur na prawdę za dużo interesuje mnie tylko czy D700 działa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wosik Zobacz posta
    interesuje mnie tylko czy D700 działa
    To by było zbyt proste, szerloku!

O tym, czy siedemseta działa, czy nie działa dowiemy się dopiero w ósmym sezonie.
    Póki co piny ciągle są zagięte, a Panna P. waha się.

/me poszedł po popkorn
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

tylko żeby Panna P nie wzięła sobie naszych żartów do siebie ;p chyba mod nie będzie nas za to ścigał ^^

ja już kupiłem 4ropak, popkorn przed chwilą się zrobił , teraz tylko czekam na seans
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kZC_ Zobacz posta
    tylko żeby Panna P nie wzięła sobie naszych żartów do siebie ;p chyba mod nie będzie nas za to ścigał ^^

ja już kupiłem 4ropak, popkorn przed chwilą się zrobił , teraz tylko czekam na seans
    Ja do siebie?
    Czytając wasze posty popłakałam się ze śmiechu

----------edit

W dzisiejszym odcinku: wpadam na trop działającej wciąż ustawy i rękojmi! Postanawiam walczyć z Fotojokerem ustalając że jest przeciwnikiem słabszym!
    Ostatnio edytowane przez pinquin ; 24-11-2010 o 00:56

Domyślnie

ja proponuję się uwinąc z decyzją bo wkoncu Ci się gwarancja skończy
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simil Zobacz posta
    ja proponuję się uwinąc z decyzją bo wkoncu Ci się gwarancja skończy
    Na rękojmi mam 30 dni od wykrycia wady
    No i nie byłoby tak dramatycznie jakbym to postanowiła pierwszego dnia

PS. kZC - podzielisz się jednym z 4paka?
    Ostatnio edytowane przez pinquin ; 24-11-2010 o 01:13

Domyślnie

Witam.

Koleżanki i Koledzy - jeszcze kogoś zamkną za produkcję niebezpiecznych, wirtualnych środków uzależniających .
    Czy jest możliwe, by (prawdopodobnie) zdrowy na umyśle człowiek siedział o 1:55 w nocy i czytał 19 stronę tego wątku? Nie, tenże nieszczęśnik musiał w ciągu kilku ostatnich dni zostać podstępnie uzależniony, co potwierdzi fakt, że pierwszą jego czynnością po załączeniu rano kompa będzie sprawdzenie jak tam piny od D700. Wyobraźcie sobie katusze "syndromu odstawienia" dla nieszczęsnych grupowiczów - gdy wątek dobiegnie do końca. Może już rozważmy zapisanie się do kliniki odwykowej, albo chociaż powołamy jakąś grupę wsparcia (anonimowi krzywopinoholicy) .

Tak na poważnie, w czytniku kart sobie bezstresowo piny wyprostowałem, bo kosztował 45 zł. Natomiast rad w stylu "wyprostuj piny, serwisanci tego nie zauważą" proponuję nie brać pod uwagę, szczególnie jeżeli pin jest dogięty "do gleby". Przy prostowaniu może się wręcz ułamać. Warto pamiętać o możliwości "ubicia" elektroniki ładunkiem statycznym przy dotykaniu pinów metalowymi narzędziami. Wysłać sprzęt do serwisu i kropka. Przy wartości D700 wspomniane 400 zł nie stanowi zaporowej ceny, bardziej będzie pewnie bolała rozłąka ze sprzętem.

Pozdrawiam i życzę D700 rychłego powrotu z krainy zmarłych,
    (zaraz, zaraz - czy to nie będzie wtedy NIKONO-ZOMBIE? a jak będzie chciał fotografować tylko móóóóózgi...)

Domyślnie

Ps. Ja czytam dwudziestą stronę o 4:11 - czytaj oglądam powtórki tego serialu

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

4:40 ale przesiadam się na Canona

Strona 19 z 56 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów