Szukaj
I nie ma na co czekać, bo jeszcze Ci zarzucą że z tym trzeba było iść od razu a nie zwlekać bo coś się tam jeszcze zrobiłoJa ich znam, takie skręty że hej...
Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!
No dobra, ubawiłam się. Kochani jesteście że mi tak humor poprawiacie
Więc - w poprzednim, 538 odcinku skończyliśmy na tym że nie będę prostować. Jednak w dzisiejszym odcinku sytuacja dramatycznie się zmienia, dochodzą do głosu nowe fakty, wątki i rozterki i obecnie wypuszczam psy gończe w poszukiwaniu sprawnych rączek zegarmistrza
A tak na poważnie, to oczywiście jak aparat padł to wyjęłam akumulatory i tylko raz sprawdziłam po nocy czy oby aparat nie wstał. Potem wyjęłam i leżą wyjęte cały czas.
AAA i jeszcze jedno. Jak poszłam Do FJ oddać kartę (z domniemaniem jej wady) to pani mi ją u siebie w czytniku sprawdziła i było ok.
No to teraz wszystko w łapkach zegarMistrzaczekamy na rozwój sprawy i liczymy na szybkie sprawozdanie z działań polowych
Oraz gratulujemy, jak by nie było w miarę szybkiego zdecydowania jak na kobietę
Chociaż decyzja pewnie jeszcze może się zmienić ;]
Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!
muszę przyznać że z tym samym typem karty miałem coś podobnego tylko że z FUJI S5 ale dało się naprostowaća karta do kosza poszła
No akcja serialu sensacyjnego się rozwija, co cieszyZagoń męża niech stanie... na wysokości zadania
A co do PODSTĘPU to ja korzystałem tylko raz z ich usług i było O.K., ale koledzy tutaj całe tony żali i złości przelali z klawiatury na ekran... Tydzień potrzebny do przeczytania wszystkich. Nawet jeden z kolegów założył stronę, gdzie można wpisywać swoje żale.
Moim zdaniem aparat podniesie się... chyba, że zwarły się "PINy" od zasilania karty.
Co do Lexara mam identyczną kartę też w D700. 8 GB 300x więc nie narzekajmy na te karty bo są moim zdaniem o niebo lepszym wyborem niż San Disk, biorąc pod uwagę ilość podróbek na rynku SD. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie jak te karty mogłyby uszkodzić slot.
Ostatnio edytowane przez szkiełko ; 22-11-2010 o 23:27
Ten wątek jest chyba nawet fajniejszy niż "Spadkobiercy" ;-D
24355050508080135105200...
www.jswierad.pl
Skontaktuj się z nami