Close

Strona 48 z 121 PierwszyPierwszy ... 3846474849505898 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 1206

Wątek: Sns-hdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pebal Zobacz posta
    Doszedłem do wniosku, że te opcje będą miały sens tylko wtedy, gdy program będzie posiadał funkcje, których jeszcze nie ma (korekta aberracji, dysorcji i winiety).
    Zupełnie się z Tobą nie zgodzę. Tych, o których ja mówię, używałbym nagminnie. Tych powyżej prawie wcale.
    Krzysztof W.
    D500, D300S, F8, S10-20, S18-35, N16-80, T45, S50-150 OS, N200-400 VR, SB600, SB800 i jeszcze parę innych zabawek...
    nick-on.photler.com

Domyślnie

Program jest bardzo intuicyjny więc dla użytkownika, który choć odrobinę jest obyty w temacie, obsługa (bez czytania ewentualnej instrukcji) nie powinna sprawiać problemów. Mnie niestety tym razem intuicja zawiodła

Ps. To ja jestem tym użytkownikiem, u którego występował problem z zapisem obrobionych plików, powinieneś kojarzyć tego natręta - zawracałem Ci głowę mailami jakiś czas temu. Ów problem został wyeliminowany samoistnie, zniknął ni stąd ni zowąd. Do dziś nie mam pojęcia co było przyczyną.

Domyślnie

W sumie problem jest niewielki, postaram się to nadrobić.
    To też by sprawiło, że nie musiałbym już używać 2 programów...
    Krzysztof W.
    D500, D300S, F8, S10-20, S18-35, N16-80, T45, S50-150 OS, N200-400 VR, SB600, SB800 i jeszcze parę innych zabawek...
    nick-on.photler.com

Domyślnie

Ja się chyba już nigdy porządnie nie wyśpię

Domyślnie

Ja się chyba już nigdy porządnie nie wyśpię
    Mogę poczekać. Nie chcę Cię mieć na sumieniu.
    Krzysztof W.
    nick-on.photler.com

Domyślnie

Pebal ja mam chyba mały problem. Otwieram zdjęcie do obróbki. Pokazuje się okno gdzie jest opcja otwarcia zdjęcia w pomniejszeniu i zmiany, które wprowadziłeś wczoraj czyli włączanie/wyłączani funkcji redukcji duszków w postaci kwadratów. Niestety nijak nie mogę zaznaczyć tej opcji (próbowałem lewym/prawym klawiszem myszki). Czy ja coś robię źle czy coś nie działa jednak. Może ma ktoś coś podobnego ma?

Michał
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal_C Zobacz posta
    Pebal ja mam chyba mały problem. Otwieram zdjęcie do obróbki. Pokazuje się okno gdzie jest opcja otwarcia zdjęcia w pomniejszeniu i zmiany, które wprowadziłeś wczoraj czyli włączanie/wyłączani funkcji redukcji duszków w postaci kwadratów. Niestety nijak nie mogę zaznaczyć tej opcji (próbowałem lewym/prawym klawiszem myszki). Czy ja coś robię źle czy coś nie działa jednak. Może ma ktoś coś podobnego ma?
    Ta opcja działa tylko w przypadku łączenia wielu ekspozycji w jedną.

Domyślnie

A to guła ze mnie.
    Michał
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzesiek_G Zobacz posta
    Zamiast rozwijać wersję Lite wprowadź licencję edu na wersję home Zapewne większość studentów się ucieszy
    Myślę, że studenci mają ciekawsze rzeczy do roboty, aniżeli siedzenie nad nieznanym programem

Domyślnie

Testuję ten programik i bardzo mi się podoba, ale w wersji Lite wychodzi mi kaszana na zdjęciach. Wrzucam surowe RAWy i wychodzi duży szum i ciemniejsze zbladziałe kolory w porównaniu z wersją PRO, czy jest na to jakaś rada oprócz zakupu wersji Pro na którą obecnie mnie nie stać?
    NIKON

Strona 48 z 121 PierwszyPierwszy ... 3846474849505898 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów