Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Midlife Crisis

Domyślnie Midlife Crisis

Z wspolnego wypadu do Devon (wspolny bo z: Boro, Lazyboy-em i inspektorem Koyak: Boryszuk) Niezmiernie udany... bo wesoly! Ze zdjeciami gorzej... wszystkie kolory jagodzianek mam opanowane... Nie mieszajcie filtrow! Nie sprzyja to A o to zdjecie:

A po spotkaniu... siedzimy, gadamy nic sie nie dzieje.... nuda....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

nuda... kura... krowa... koń... o droga na ostrołękę

Znasz moje zdanie na temat zdjęcia. Chociaż widziałem lepsze Twoje zdjęcie z tego wypadu... Mam nadzieje ,że sie nam pochwalisz

Domyślnie

Super. Dużo sie dzieje.

Domyślnie

Bardzo kurczę dobre zdjęcie. No i Faith No More w tytule Czy gdzieś może być piękniej?

Domyślnie

Słitaśne!!111jeden

A na poważnie to ja się nie znam. Z kapci mnie nie wyrwało ale i tak cholernie mi się podoba.

Z kapci za to prawie mnie ten przypły wyrwał
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Switaśne ze ja pierdziele ..... Z gumiaków nie wyrwało co po nie których ale ja jestem za

Domyślnie

Chmury trochę nienaturalnie wyglądają, niemniej całość ciekawie wygląda.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Ostry, Ty mi na temat chmur nic nie mow bo ile przeklenstw poszlo to bania mala... zrobilem jak najlepiej umialem na dzien dzisiejszy.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ładny dynamiczny kadr.Pozdrawiam

maniak666
    Gość

Domyślnie

Oj Seba-dajesz czadu,dajesz. Jakis powrót do formy, o której wieśc gminna niesie-czy jak?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów