1 sliczna jest, kolorowa, zywa, pieknie swiatlo....... tylko zupelnie mi nie wchodzi porownujac z klimatem 2.
1 na rozkladowke do playboya, 2 na sciane.
Szukaj
Andy_O
Sailor
1 sliczna jest, kolorowa, zywa, pieknie swiatlo....... tylko zupelnie mi nie wchodzi porownujac z klimatem 2.
1 na rozkladowke do playboya, 2 na sciane.
Andrzej
Gratulacje. Piękny pojedynek i dużo emocji.
Z niecierpliwości przygryzałem wargi do krwi, czekając na efekty.
Moim zdaniem wygrywa nr 2.
Marudziłem i marudziłem. Może trochę ze złości na samego siebie, że nie potrafiłem wybrać po 3 sekundach oglądania.
Chyba się starzeję.
Skromny głosik oddaję na 2.
Szacunek dla autora i jednak jest tam coś co słabo czuję ale im więcej zastanawiam się tym bardziej pojawia się „tocoś”.
x
Nie potrafię się zdecydować, więc zagłosuję tutaj: obie prace ciekawe, obie mi się podobają. Bardzo ciekawe, jak można zinterpretować ten sam temat na dwa bardzo różne sposoby.
PS. Co do PSa może takie małe hasełko: Gdyby Dali żył, używałby PSa.![]()
Raaaanyy.. jakie bohomazy. Gościa, który spartaczył te zdjęcia trzeba po prostu odstrzelić.
Następnym razem musimy zatrudnić kogoś innego.
Bo tak: na jednym to kobitce prawie żołądek widać (myślał, że wszyscy odłożą świerszczyki na bok, zapatrzą się i zapomną o bożym świecie), na drugim z braku inwencji zamaskował jakimś ziarnem, bo jak nie ma co pokazać, to najlepiej zamazać.
To może ja podam numer do tego, z bożej łaski, fotografa: <edited by Admin: prosze nie robic antyreklamy>
Wszystkie uwagi prosze do niego. My z Sailorem niewinni!
Ja tylko tak trochę w obronie jedynki (której trochę mi się zrobiło szkoda) dodam, że nie jest ona wcale tak całkiem niezwiązana z Dalim, jakby się wydawało. Dali uwielbiał prowokować! Na dowód - proszę bardzo, oto Dali z ukochaną żoną - Galą, ustawia żywą rzeźbę - kobietę-homara przed wystawą:
ło ludziska, ale jazda
najbardziej urzekajacy mnie koment:
kto by pomyslal ze Hassel tak szumiNapisał Pershing
Dwójka ..... zdjęcie mnie zachwyca tylko nie cierpie dużych szumów....zreszta Admin odkryl na warsztatach ze more tez straszna robi. kaszana ten Hassel
![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Patrząc dzisiaj o "poranku" na te zdjęcia zastanawiam się, co żeście uczynili Andy_O i sailorze że ta kobieta(zdj.nr.1) tyle energii w sobie ma.Dla mnie te zdjęcia są całodobowe, zdj.1- dzienne, zdj.2- wieczorowe.By nie było monotonnie kolejność można odwrócić i też będzie dobrze, przecież kobieta zmienną jest....
Ostatnio edytowane przez Vesia ; 06-02-2007 o 13:19
Pozdrawiam Vesia Rzenno
Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia
1. To chyba odniesienie raczej do stylu bycia i życia Dalego niż dzieł oglądanych na wystawach.
2. Mam nieodparte wrażenie, że zmiksowano "zegary" i reklamy perfum: J'adore Diora i No5 Chanel.
Powiem tak - na pierwszym jest i pastisz i fascynacja - to jest szalony Dali, dwójka IMHO jest za "grzeczna" - bardzo jestem ciekaw jak Czornyj zagłosuje.
Czemu?
Bardzo lubię i cenię jego erudycję.
Pozdrawiam
Grzegorz
NX11
Skontaktuj się z nami