Chyba bardziej bym zaakcentował te ciemniejsze partie ziemi, a miejsce super. Chociaż przy braku światła bardziej mi się widzą kadry oparte głównie na samej przeplatance "glebowej" zielenie tylko podkreślają brak warunków.
Szukaj
Chyba bardziej bym zaakcentował te ciemniejsze partie ziemi, a miejsce super. Chociaż przy braku światła bardziej mi się widzą kadry oparte głównie na samej przeplatance "glebowej" zielenie tylko podkreślają brak warunków.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Jak widzę tytuł jesienne klimaty-przed oczami od razu widzę Złotą Polską... A tymczasem tu-zaskoczenie. W bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu. Pięknie się to ogląda.
No i co ja mam kurczaki napisać, bdb
a u mnie cięgle żółte i żółte albo inne badziewne kolory
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Janku, wpędzasz Pan ludzi w kompleksyDla mnie rewelacyjne zdjęcie.
Czyściutko i pięknie się to wszystko przeplata w tym wybornym kadrze![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
przemyslany kadr , a te drzewka bardzo ciekawe![]()
Ładnie w kadrze![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Kruca znów nie powiem że kopiujemy sobie kadryw sumie nic innego/ciekawszego tam nie wymyśliłem - mnie się podoba!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Skontaktuj się z nami