Close

Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 119

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Mam nadzieję, że zgłosiłeś na pały?
    Tak, ale mam nadzieję, że nie znajdą już Renii, nie chce jej.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    Boisz się, że znajdą i oddadzą Renię "rusaną"?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    To... jak Ty taki jesteś, to się nie dziwię, że Renia sobie poszła
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    To... jak Ty taki jesteś, to się nie dziwię, że Renia sobie poszła
    wiesz, nie mógł bym na nią patrzeć jak jest wybebeszona.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Szkoda, a jakby złapali tych co ją ukradli powinni im dać niezłe manto na komendzie.

Domyślnie

Siakiś czas temu córce mojej znajomej ukradli we Wrocku Leona. Tym większa przykrość że dziewczyna kupiła go za uciułaną przez 3 lata kasę na dwa tygodnie przez uprowadzeniem. Znajoma i jej rodzina oprócz zwyczajowego staropolskiego "aby ich pokręciło" wielkiej wiary w sprawiedliwość nie pokładała. Aż tu nagle po dwóch tygodniach się znalazł. Sk..ny miały tym samochodem wypadek i na miejscu jakiś blueludek stwierdził że samochód jest kradziony. Pozytyw - samochód choć powypadkowy wrócił do właścicielki i nawet uda się go w rozsądnych pieniądzach doprowadzić do użytku. Negatyw - amatorom sudzej właśności ujdzie chyba na sucho kradzież bo po wypadku któryś z nich - choć w wypadku oberwali zdrowo - wrzucił do wnętrza kokpitu gaśnicę co [ironia mode on] skutecznie usunęło ich ślady i DNA z samochodu przynajmniej dla polskiej Policji [ironia mode off].
    Trzeba wierzyć że w ten lub inny sposób sprawiedliwość zostanie wymierzona .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Mam nadzieję, że zgłosiłeś na pały?
    Ależ Panie Moderatorze, jak Pan się wyraża o naszych dzielnych milicjantach ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    A niech się wyraża. Sąd przeca stwierdził, że można mówić pały, krawężniki, psy. I to ich nie obraza bo "policja to nie balet".
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login Zobacz posta
    Negatyw - amatorom sudzej właśności ujdzie chyba na sucho kradzież bo po wypadku któryś z nich - choć w wypadku oberwali zdrowo - wrzucił do wnętrza kokpitu gaśnicę co [ironia mode on] skutecznie usunęło ich ślady i DNA z samochodu przynajmniej dla polskiej Policji [ironia mode off].
    No ciekawy sposób na zatarcie śladów. Pobierają w takich przypadkach jakieś ślady w Polsce?
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    To jest bardziej obraźliwe. :>
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów