Close

Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 138
    pebees
    Gość

Domyślnie

Erie dla porównania powiem Ci, że w 2001 roku moje zdjęcia ślubne (plus kasetka z filmem) kosztowały (z tego co kojarzę) nieco ponad 1000 zł.

Domyślnie

dhmm.. te 3000 to fajna cena..ale w regionie swietokrzyskim to jakby totalne science fiction raczej
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    dhmm.. te 3000 to fajna cena..ale w regionie swietokrzyskim to jakby totalne science fiction raczej
    w sensie ze duzo footograf dostał czy mało zaplaciłem ?
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Będę szczery - widziałem gorsze studniówkowe "dzieła"
    Strach pomyśleć, co będzie u mnie na studniówce (17 luty)...a nuż będzie dobrze
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez phantomek Zobacz posta
    Tak tak, z tym sie zgadzam, tylko dokladniej chodziło o to że facet robił video a żona zdjecia.
    Przynajmniej ktos krecil a ktos robil zdjecia
    Ostatnio na weselu widzialem jak "Pan Kamerzysta" krecil co tylko mogl i nie wylaczajac nagrywania robil lewą zdjecia aparatem Sony 707.
    Zdjecia porazka (jak i video) ale za to jaka tania usluga byla !
    Skasowal 600 zl za impreze i to tylko dlatwgo ze podobno "jest najlepszy w okolicy" )

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    A tacy jak np jeden taki moj znajomy fotograf od ktorego wielu rzeczy sie nauczulem przez tego patalacha musial biznes zwinać bo nie uznawał cyfry (taki starszej daty) i ludzie jak wchodzili do niego do zakładu (sam byłem świadkiem) i pytali czy robi cyfrowo a on ze "nie" to w tył zwrot i do widzenia bo "amatorka" no bosze patrzysz i nie grzmisz. Foty miał takie ze szczena opadała czasami a ceny porownywalne no bo wiadomo koszty - za 500 zl analogiem to raczej slub ciezko zrobc.
    Niestety pomimo mojej sympatii to ten pan sam sobie zawinił. Jak to się mówi - nie potrafił się zaadoptować. Dżungla praw ewolucji jest niestety bezwzględna - jak nie potrafisz się dostosować to po ptokach.

Domyślnie

A ja robilem zdjecia na slubach kolegow po kosztach Uchlalem sie przy tym i pobawilem i wszystkie zdjecia wychodzily i kazdy kolega zadowolony byl.
    Kazdy kto robi takie slubiki musi wiedziec co kto wymaga:
    - plener, ma byc luzowo, kolorowo i z pomyslem, mamusie chca widziec jak ich coreczki lsnia biela sukni
    - kosciol, szeroko, jasno, to ma byc widac ze to kosciol i kto siedzi w lawce lub na chorze
    - wesele, ruch tanczacych, buzie siedzacych i pijacych oraz kazdy szczegol gdzie bedzie widac jaki zespol gral, kto podawal, jak wielki byl tort i musi byc widac ze wujek Gienek tanczyl na poprawinach jeszcze bo ciocia Gienia twierdzi ze juz nie
    Moze i to zalosne robienie takich zdjec na takich weselach ale to sie podoba i widzialem wyrazy twarzy ogladajacych, ma byc podziw z pleneru i kosciola i wybuch smiechu z wesela.

Taki albumik jest goracy tylko do 3 tygodni po weselu potem juz rzadziej a po pol roku kurzy sie juz w zbiorze ksiazek, odswiezany jest pozniej przez 10siecioletniego brzdaca ktory odkryl ze tam jest mamusia i tatus.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprocket Zobacz posta
    Taki albumik jest goracy tylko do 3 tygodni po weselu potem juz rzadziej a po pol roku kurzy sie juz w zbiorze ksiazek, odswiezany jest pozniej przez 10siecioletniego brzdaca ktory odkryl ze tam jest mamusia i tatus.
    Eeeee to ja jestem jakiś dziwny bo często wracam z Żoną do zdjęć ślubnych (fakt że dopiero 2,5 roku po ślubie ale i tak 5 razy dłużej niż zakładany termin )
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

chyba mialo byc tani i nie odbrze... tyle moge powiedziec... ale coraz wiecej osob podszywa sie pod poziom PRO(pod wieloma dziedzinami) a robia straszna kaszane... i kradna zlecenia...

mam takie dostawdczenia w projektowaniu www... ;/
    Fuji S5 pro, NIKON F601, NIKON EM... I KILKA ZABYTKOW...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    To ciekawe, bo w Twoich okolicach kilka razy fociłem i 3000 były do przełknięcia i jeszcze za dojazd zapłacili! Wszystko kewstia tego jaką jakość zapewniasz i czy potrafisz się sprzedać. Poza tym, jak już wcześniej wspomniałem, do fotografii ślubnej bardziej potrzeba solidnego rzemieślnika niż artysty.

Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów