Close

Strona 41 z 121 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 1206

Wątek: Sns-hdr

Domyślnie

U mnie nie działa. Nie można znaleźć serwera.
    D90 szkiełka i błyskotki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ayu Zobacz posta
    U mnie nie działa. Nie można znaleźć serwera.
    No to nic dziwnego, że nie możesz znaleźć, masz jakąś blokadę założoną? Zarówno w Firefox jak i IE u mnie ten link działa.
    Tutaj masz bezpośredni link do pliku exe.

Domyślnie

Na drugim kompie działa ale co z tego jak potrzeba jest na tym co się instaluje. Ale on musi tę instalkę gdzieś zapisać i trzeba by ją znaleźć.
    D90 szkiełka i błyskotki

Domyślnie

Na drugim kompie działa ale co z tego jak potrzeba jest na tym co się instaluje. Ale on musi tę instalkę gdzieś zapisać i trzeba by ją znaleźć.
    Tutaj masz link do pełnej instalki.

Domyślnie

Dzięki. Teraz to już chyba dam radę choć chyba znalazłem tę z "niepełnej" wersji. Tak wogóle to chyba w ty miesiącu skuszę się na Home wersję SNS-HDR ewentualnie w przyszłym (chyba, że nie dam rady tego odpalić na tym XP-ku). Rozumiem, że cena dla forumowiczów to 20 euro czyli jakieś 8 dyszek ?
    Niestety do tego NET 3 SP1 znowu coś jest potrzebne dodatkowego i to kilka rzeczy więc chyba dam sobie na dzisiaj luz bo już nie chce mi się z tym walczyć. Spać też kiedyś trzeba.
    Ostatnio edytowane przez ayu ; 03-08-2010 o 02:08
    D90 szkiełka i błyskotki

Domyślnie

Dzięki. Teraz to już chyba dam radę choć chyba znalazłem tę z "niepełnej" wersji. Tak wogóle to chyba w ty miesiącu skuszę się na Home wersję SNS-HDR ewentualnie w przyszłym. Rozumiem, że cena dla forumowiczów to 20 euro czyli jakieś 8 dyszek ?
    21 euro lub 85zł

Domyślnie

Jak wygląda sprawa orientacji zdjęć pionowych? Mam na myśli przypadek, gdy orientacja zdjęcia wynika z danych zapisanych w EXIF? Po wrzuceniu pliku/ów JPG prosto z puszki SNS-HDR Lite wyrzuca zdjęcie obrócone o 90* w prawo lub w lewo. Czy trzeba zastosować jakąś opcję przy uruchamianiu czy to "ułomność" wersji Lite?
    D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ksviper Zobacz posta
    Jak wygląda sprawa orientacji zdjęć pionowych? Mam na myśli przypadek, gdy orientacja zdjęcia wynika z danych zapisanych w EXIF? Po wrzuceniu pliku/ów JPG prosto z puszki SNS-HDR Lite wyrzuca zdjęcie obrócone o 90* w prawo lub w lewo. Czy trzeba zastosować jakąś opcję przy uruchamianiu czy to "ułomność" wersji Lite?
    Na chwilę obecną obracane są zdjęcia zapisane w formacie RAW tyle, że tę operację przeprowadza dcraw podczas wywołania.
    Prawdę powiedziawszy nie interesowałem się obracaniem zdjęć zapisanych w innych formatach bo te mam już u siebie obrócone. Przyjrzę się temu i jeżeli będzie taka możliwość, będę obracał także te zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez Pebal ; 04-08-2010 o 21:26

Domyślnie

Dzięki za info
    Mam jeszcze jedno pytanko: jeden pliczek zawiera wersję x86 i x64 czy są osobne pliki do każdej wersji?
    Ostatnio edytowane przez ksviper ; 04-08-2010 o 21:20
    D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    brakuje mi opcji rotacji zdjęcia
    To już 4 miesiące jak nadal cholernie brakuje mi opcji rotacji zdjęcia, przecież programowo to chyba tylko 4 linijki tekstu, a tak bardzo ułatwiło by mi to pracę ze zdjęciami.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Strona 41 z 121 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów