Close

Strona 18 z 21 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 202

Domyślnie

partia dwustupięćdziesięciu sztuk

Domyślnie

ja czekam z utęsknieniem aż się z powrotem pojawią...
    tak samo zresztą czekam na gripa alpha z foto-tip.
    klient chce, a oni nie mają ;( bu.
    d90 + grip + 17-50/2.8 + 35mm/1.8 + 55-200 + sb800 + straszny burdel w głowie

Domyślnie

No to jak drodzy państwo ? Ruszyło się cos z jakością ? Widze, że sa oferty znaczone jako "Nowa wersja" na allegro.
    Czy ktoś juz to kupował i może cos powiedzieć ? Jak je wogóle odróóżnić od starszych ? No i czy hulają w końcu ?

Domyślnie

A gdzie jeśli wolno spytać bo ja widzę tylko dodatkowe odbiorniki. Foto-tip od kilku tygodni nie ma i nie wiadomo kiedy będzie miał bo całą partię odesłał a mega-pixel i fortis mają tylko tak jak mówiłem wcześniej tylko odbiorniki
    Pozdrawiam-Rajmund
    Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

można prosić o linka do alledrogo? nie moge znaleźć
    de czysta i szkua

Domyślnie

wpisz w wysukiwarkę aledrogo pixel tr-331 i samo wyskoczy
    Pozdrawiam-Rajmund

Domyślnie

na allegro te ceny to jakieś chore
    Byłem w fototipie jakoś tydzień temu i mają być już wkrótce, tak do miesiąca.

Gość z szerokim uśmiechem się mnie spytał jak tam moje pixele, a ja mu odpowiedziałem że na szczęście super bo słyszałem że kolejna partia była jakaś popsuta....a on na to że mój jest właśnie z tamtej partii - więc ubaw miałem bo mój działa wyśmienicie i nawet dzień wcześniej byłem załamany bo byłem pewien że zgubiłem odbiornik i prawie się rozpłakałem, że przed sesją nie mam pixela, a nowego nigdzie kupię (w końcu znalazł się - wypadł mi kilka dni wcześniej w aucie )

więc różnie z tą 'całą popsutą' serią

Domyślnie

O tym że wkrótce to ja właśnie słyszę gdzieś od miesiąca - a to za tydzień, a to za dwa a teraz że może w sierpniu.
    Pozdrawiam-Rajmund

Domyślnie

Nie wiem czy to sprawa autosugestii ale wydawało mi się, że są. Niestety faktycznie teraz nie widzę. Zatem czekamy. A co sądzicie o tych innych PIXELACh
    http://allegro.pl/item1156198577_rad...d200_d700.html
    Może ktoś to testował ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AdamCCS Zobacz posta
    Nie wiem czy to sprawa autosugestii ale wydawało mi się, że są. Niestety faktycznie teraz nie widzę. Zatem czekamy. A co sądzicie o tych innych PIXELACh
    http://allegro.pl/item1156198577_rad...d200_d700.html
    Może ktoś to testował ?
    pytanie na inny temat - to jest bez TTLa więc i bez CLSa i innych cudów także jeśli pytasz w tym temacie to nie tędy droga i jedynie mogę odradzić
    Jest sporo wątków o zwykłych radiach

Strona 18 z 21 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów