Ładnie, wybiorę poziom.![]()
Szukaj
Ładnie, wybiorę poziom.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Wybiorę kwadrat,jak dla mnie bardziej pasuje do tej miejscówki.
Technicznie obie sa bdb, jednak kwadrat mz duzo bardziej tutaj pasuje
Poooodoba sie!![]()
Ja znowu bede inny ale kompletnie mi to zdjecie nie lezy. Pod zadnym katem niestety.
No widzisz..... I tak w kolko..... Czyli jest powtarzalnoscNiestety na tym zdjeciu nic nie przyciaga. Takich zdjec sa tysiace. Najczesciej pochodza z kompaktow i powstaja w czasie spacerku po plazy. Wybacz ale tak to widze
ale przecież masz prawo patrzeć tak jak Ci się to podoba, ja Ciebie a wiem ze nie tylko postrzegam trochę inaczej - mianowicie jako malkontenta szukającego w fotografii błędów, Twoich pozytywnych komentarzy na tym forum jest jak na lekarstwo, natomiast czepialstwa całe mnóstwo, z tego co wiem taki sam byłeś na forum Fuji a dlaczego z niego odszedłeś wiesz dobrze sam - prawda
to nie jest http://1x.com/photos/latest-additions/ to jest forum na którym ludzie się uczą fotografii i co ważne, z robienia zdjęć czerpią przyjemność
pozdrawiam Strusu![]()
Ja nikomu nie bronie postrzegac mnie w taki czy inny sposob. I bledow nie szukam. Patrze globalnie. Nie rozbieram zdjecia na czynniki pierwsze. Jak mi sie cos globalnie podoba to pisze. Jak nie to tez pisze. A ze jak widac mniej mi sie podoba.... Sprawa gustu, prawda? To ze sie podoba 15 osobom, albo ze pisze sie ze fajnie bo ktos jedzie na opinii, to mnie niestety w zaden sposob nie sklania do pisania tego co wszyscy. Niestety jestem czarna owca i mnie osobiscie z tym dobrze. Przynajmniej nie wciskam komus ze super jak uwazam ze super nie jest.
A o powodach mojego odejscia s forum Fuji to akurat wiesz tyle co nic, bo wgladu w zakulisowe rozgrywki nie masz. Wiec poruszanie tej kwestii uwazam srednio trafione.
Aż strach coś złego napisać...![]()
Tym nie mniej zaryzykuję.
Dla mnie te zdjęcia są niestety nudne...
Co z tego, że zrobione o świcie... gdy rozpoczyna się gra światła poranka z cieniami nocy... skoro praktycznie nic z tej gry nam nie pokazują... Szczególnie kwiczy szaro bury pierwszy plan... nie ma w nim nic interesującego... ani przyciągających wzrok refleksów na wodzie... ani gry światła na kamieniach, które robią w kadrze za smętne szaro czarne plamy...
Dlatego tym razem jestem zdecydowanie na nie. Potrafisz znacznie lepiej. Masz markę na tym forum. Nie rozmieniaj jej na drobne zbyt płytką selekcją kadrów.
PS. Oczywiście to tylko wyłącznie moje zdanie, jako fotografa pejzażysty...
Ostatnio edytowane przez Pyzik ; 14-07-2010 o 20:13
Pzdr, Piotr
http://www.fotokrajobrazy.pl
Skontaktuj się z nami