Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: Thermomix

Domyślnie Thermomix

Nazwali to urządzenie najmniejszą kuchnią świata,coś w tym jest:
    http://www.vorwerk.com/pl/thermomix/

Aktor Andrzej Grabowski swojego czasu też kupił to urządzenia i chwali do dziś.
    Ja od momentu gdy zobaczyłem to pierwszy raz na prezentacji zakochałem się w tym robocie kuchennym,lecz cena mnie powaliła na kolana.
    Minęło trochę czasu i na rynku wtórnym kupiłem to urządzenie w stanie idealnym za 80% wartości rynkowej.
    4 lata temu w lombardzie.
    Mamy do dziś a ktoś z was może również posiada i ma chęć podzielić się opinią to zapraszam.
    Warto było!
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

"Posiadam" w dalszej rodzinie, i najbardziej sobie cenię przetwarzanie wsadu w postaci 0,5l, kilku jajek i puszki mleka skondensowanego w zarąbistego domowego advocata
    ---
    Oper

Domyślnie

Jajcak o tak doby jest i nie ma szans by się zważyło
    Podobnie z majonezem,inne jak ten z thermomixa przestały dla mnie istnieć.
    A co do urządzenia to najlepszy numer był jak znajomi przyszli by zobaczyć co kupiłem a noże szlak trafił ,ciśnienie mi skoczyło że hej.
    Na szczęście była jeszcze końcówka gwarancji i telefon do przedstawiciela,mocno zdziwiony zabrał stare zepsute noże i po dwóch dniach dostałem nowe.
    Działają do dziś.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Hehe u mnie w rodzinie jest kilka tych cudenek. Bardzo sobie wszyscy chwalimy, a to już przeszło 5 lat albo i lepiej
    Jakbyście byli zainteresowani zakupem tego urządzenia albo super książek z kuchniami świata, daniami okolicznościowymi itp. dedykowanych do thermomixa to śmiało do mnie na PW, dobre ceny się załatwi jako, że moja mama jest przedstawicielem

Domyślnie

my też posiadamy tego robocika już ponad rok. Jest super. Ja np robię w nim szybciutko super ciasto do pizzy i przygotowuje składniki na pizze typu ser, cebula, czosnek itd itp. Wogóle chyba przepisów jest nieskończona nieskończoność
    Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18

Domyślnie

no coz, nigdy nie widzialem i nie slyszalem. z ciekawosci wszedlem na strone internetowa i przyznam, ze durniej zrobionej strony to dawno nie widzialem. klikam na jeden z trzech 'robotow' i zamiast na pierwszym miejscu miec cene 'jednostki centralnej' dostaje mase akcesoriow, z ksiazkami na pierwszym miejscu!! jak mam, wiec kupic to cos? ile to kosztuje? jaki jest koszt calego zestawu ze wszystkim co mozliwe?
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

my płaciliśmy niecałe 4tys zł - one są rozprowadzane na takiej samej zasadzie jak avon lub oriflame, coś w stylu MLMu
    Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Reklama dźwignią handlu.

Domyślnie

Moja mama używa od dłuższego czasu i bardzo sobie chwali, zwłaszcza przy wypiekach, a robi to często. Różnicy w smaku nie ma, za to zaoszczędza dużo czasu.

Fajne kiedyś widziałem określenie na termomixa: "termomix - śpiewa, tańczy i gotuje, daje d**y i miksuje"

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów