Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Brama Morii ...

Domyślnie Brama Morii ...

... to tu przechadzał się Gimli ze swoim toporkiem

Oblegana przez turystów gotycka brama w Adrspaskim skalnym mieście.

Pozdrawiam serdecznie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Nieźle to sobie wymyśliłeś i dobrze wykonałeś, czyli jestem jak najbardziej na tak

Domyślnie

Moim zdaniem Ostry sie tu nie popisal... niestety jestem na nie... sorry ostry, masz prawo mnie zbic ale mi sie nie podoba...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

mi rowniez cos tu nie lezy , kadr spoko ,ale te skaly jakies takie dziwne , moze pokombinuj jeszcze z tym cos ?

Domyślnie

A ja tam bylem i znam miejscowke.......po bronki jezdzilismy
    Mnie pasuje...BW ala Ostry....jest oka!

Domyślnie

Super tytuł i obróbka.
    Zwłaszcza górna połowa mi się podoba, extra kontrast.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    mi rowniez cos tu nie lezy , kadr spoko ,ale te skaly jakies takie dziwne , moze pokombinuj jeszcze z tym cos ?
    skały są tam tak charakterystyczne, że zawsze kiedy oglądam ten motyw w różnych wykonaniach łapię się na tym ze możliwości kadrowania są tam strasznie ograniczone i zawsze jest mało swiatła, dlatego mz. oczywiscie, jedynym słusznym wyborem jest kolor

Domyślnie

B/W wyglada tak troszke ciezko mozesz dac kolorek dla porownania

Domyślnie

Kadr bardzo dobry,ale ja również jestem za kolorem
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

moim zdaniem w tym miejscu jedynym słusznym rozwiązaniem jest silnie kontrastowe BW. Możliwości kadrowania sa tam mocno ograniczone, przeważnie dużo ludzi. Moim zdaniem ciut za dużo dołu. BW OK

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów