Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aeeon Zobacz posta
    Witam

Stoję właśnie przed dylematem wyboru monitora. Waham się pomiędzy następującymi modelami 22'/23':
    Jesteś z Krakowa, zatem proponuję udać się na wizję lokalną - ul. św. Krzyża, poprosić p. Marka Śliwę i powołać się na mnie (Marcin Kałuża).
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 14-05-2010 o 19:48

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniek750 Zobacz posta
    I wszystko jasne dzieki bo juz prawie sie skusilem na niego bo znajomy chce sprzedac. A co bys polecal tak do 5-6k.
    A ktos cos wie na tematych monitorkow http://www.lacie.com/products/product.htm?pid=11093 ponoc tez pozadna jakosc.
    Przy tym budżecie obecnie bezkonkurencyjny jest NEC PA241W, a jeszcze lepiej zaczekać na PA271W, który też powinien zmieścić się w tej kwocie. LaCie zawsze rebranduje monitory innych producentów.

Domyślnie

Za namową i przy nieocenionej pomocy p. Marcina "Czornyj'a" Kałuży nabyłem monitor NEC PA241A
    Jedyne co mogę powiedzieć z opadniętą do kolan szczęką to: ŁOŁ

Przesiadka z poprzedniego monitora robi wrażenie.

Jeżeli ktoś się zastanawia nad tym modelem to z ręką na sercu sugeruję przestać się wahać
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

A ja się tak zapytam, czy polecacie jakiś szczególny sklep, w którym bez obaw można zakupić tego 241? Po ostatnim horrorze z S2433W boję się kupować w "ciemno". O, gdzie można igłę wyrwać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raptor88 Zobacz posta
    A ja się tak zapytam, czy polecacie jakiś szczególny sklep, w którym bez obaw można zakupić tego 241? Po ostatnim horrorze z S2433W boję się kupować w "ciemno". O, gdzie można igłę wyrwać.
    W Polsce to nie wiem ale jak będziesz w Krakowie to polecam zrobić to co Czornyj pisał zaledwie klika postów wyżej:

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Jesteś z Krakowa, zatem proponuję udać się na wizję lokalną - ul. św. Krzyża, poprosić p. Marka Śliwę i powołać się na mnie (Marcin Kałuża).
    Jeżeli jesteś zdecydowany na zakup tego modelu to możesz się umówić na kalibrację sprzętową wraz z selekcją monitora w sklepie.
    Taka usługa oczywiście nie jest darmowa ale o szczegóły proponuję udać się już do wspomnianego wcześniej Czornyj'a

POLECAM!
    Ostatnio edytowane przez gregory_21 ; 14-05-2010 o 21:59
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

A co to był za horror i gdzie kupowałeś? Chciałbym się dowiedzieć ku przestrodze.
    Pozdrawiam GRUPA FOTOKUJAWY

Domyślnie

Co takiego strasznego było w S2433W?
    Fx

Domyślnie

Z Krakowa niestety nie jestem, ale Czornyj już mi informację podesłał.

A co do horroru, to po prostu kupowałem wysyłkowo, przez neta. Trafiła mi się chyba ta jedna sztuka na dziesięć z tych kiepskich ( Tom01 pisał że 9/10 jest spoko ).

Po prostu się wku@@@, że wydając ponad 2x tyle co za mojego domowego LP2475W dostałem taką padakę.

Domyślnie

a co bylo zlgo w tym Eizo, co prawda nie jest to SX ale najnowsza zwykla wersja, czyli na pewno nie jest az taki zly ?
    mozesz powiedziec w ktorym sklepie go kupiles

Domyślnie

Witam

Panowie a co powiecie na temat taniej alternatywy czyli samsunga f2380?? miał ktoś do czynienia z tym lcd,nadaje się to do czegoś ??
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów