Szukaj
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 14-05-2010 o 19:48
Za namową i przy nieocenionej pomocy p. Marcina "Czornyj'a" Kałuży nabyłem monitor NEC PA241A
Jedyne co mogę powiedzieć z opadniętą do kolan szczęką to: ŁOŁ
Przesiadka z poprzedniego monitora robi wrażenie.
Jeżeli ktoś się zastanawia nad tym modelem to z ręką na sercu sugeruję przestać się wahać![]()
Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.
A ja się tak zapytam, czy polecacie jakiś szczególny sklep, w którym bez obaw można zakupić tego 241? Po ostatnim horrorze z S2433W boję się kupować w "ciemno". O, gdzie można igłę wyrwać.![]()
W Polsce to nie wiem ale jak będziesz w Krakowie to polecam zrobić to co Czornyj pisał zaledwie klika postów wyżej:
Jeżeli jesteś zdecydowany na zakup tego modelu to możesz się umówić na kalibrację sprzętową wraz z selekcją monitora w sklepie.
Taka usługa oczywiście nie jest darmowa ale o szczegóły proponuję udać się już do wspomnianego wcześniej Czornyj'a
POLECAM!
Ostatnio edytowane przez gregory_21 ; 14-05-2010 o 21:59
Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.
Pozdrawiam GRUPA FOTOKUJAWY
Z Krakowa niestety nie jestem, ale Czornyj już mi informację podesłał.
A co do horroru, to po prostu kupowałem wysyłkowo, przez neta. Trafiła mi się chyba ta jedna sztuka na dziesięć z tych kiepskich ( Tom01 pisał że 9/10 jest spoko ).
Po prostu się wku@@@, że wydając ponad 2x tyle co za mojego domowego LP2475W dostałem taką padakę.
Witam
Panowie a co powiecie na temat taniej alternatywy czyli samsunga f2380?? miał ktoś do czynienia z tym lcd,nadaje się to do czegoś ??![]()
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Skontaktuj się z nami