Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Kinbane Castle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bardzo ładny kolor nieba, rzadko spotykany
    Praktycznie nie do spotkania....
    ...ale ogólnie fajnie się ogląda...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dobry kadr, dobra perspektywa, ciekawe niebo i kolorystyka.
    Mi się podoba .

Domyślnie

Widoki to masz tam piękne. Kadr i kolory w porządku - podoba sie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Klarens'ie drogi, wybacz bo zwykle Twoje prace nie budzą u mnie najmniejszych zastrzeżeń ale z wrodzona sobie dociekliwością muszę....po prostu muszę....skierować pytanie do tych którzy twierdzą że kolorki sa OK - naprawdę wierzycie że w IR istnieją fioletowe klify?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    .................. naprawdę wierzycie że w IR istnieją fioletowe klify?
    .... wiara czyni cuda

Domyślnie

Dziekuje za dydykacje! Tego sie nie spodziewalem. Jestem jestem ale... (chyba zaskocze wszystkich) zamkniety w studiu. Chyba powoli bede odchodzil od krajobrazow i szukal jakiegos innego natchnienia gdzies indziej. Chociaz kto wie? A co do zdjecia to: bardzo ladne kolory (chociaz klify sa rzeczywiscie lekko fioletowe), kadr ciekawy no i w pionie co mi sie podoba
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

i jeszcze dodam, że kiedyś na tą wyspę było przemycane piwko, które było ciągnięte w sieci za kutrem rybackim...........oczywiście tylko w reklamie polskiego piwa i chyba nie muszę pisać jakiego i dla tych co nie kojarzą tej reklamy http://www.youtube.com/watch?v=SqGb_7iUNfs
    pozdrawiam i też jestem chętny na tą wyspę
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Kadr elegancki,ładny kolor wody.Delikatny,fiolet na skałkach jest,ale mi osobiście nie przeszkadza .Na niebie bywają różne cuda .

Domyślnie

Ciekawa paleta kolorów, w bardzo ładnym kadrze, mnie się to podoba .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Klarens'ie drogi, wybacz bo zwykle Twoje prace nie budzą u mnie najmniejszych zastrzeżeń ale z wrodzona sobie dociekliwością muszę....po prostu muszę....skierować pytanie do tych którzy twierdzą że kolorki sa OK - naprawdę wierzycie że w IR istnieją fioletowe klify?
    To fakt , przeoczylem Mimo zmeczenia chciałem coś skrobnąć bo mam pełna szuflade pstryków , no dobra ...zaczynam sie tłumaczyć hehe
    Klify przeoczyłem ,ale co do nieba to wtedy były tam takie fiolety , które często ostatnio u mnie towarzyszyły , w tym miejscu byłem dwa razy i za drugim razem udało mi sie to uchwycić ,siedzac na klifie w tym miejscu 4 dobre godzinki
    Polecam ksiązke : "Pracując ze światłem - Warsztaty fotografii krajobrazowej"
    Pozwole sobie zacytować Joe Cornisha z tej ksiazki, taki mój ulubiony fragment
    "Choć krajobraz jest bohaterem zdjęć, rejestrujemy i interpretujemy światło. To własnie światło definiuje przestrzeń, oddaje fakturę powierzchni, rzeźbi kształty oraz odpowiada za kolory, a przede wszystkim wyzwala w nas emocje. Niebo określa granice naszej teatralnej sceny, musimy nauczyć się grać odpowiednio do światła, które dostajemy."
    I tego się ostatnio uczę, przynajmniej mam taka nadzieję , bardzo dużo obserwuje to co się dzieje na niebie z czasem zaczynam rozumieć ,że dzieje się dużo
    Pozdrawiam.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów