Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 263

Wątek: Photoshop CS5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bardzo ciekawa dyskusja o wydajności, ale.. qrcze.. nikt oprócz "przyśpieszenia o 50%" nie potrzebuje np. filtrów dla obrazów 16bit? W CS4 dodano kilka gadżetów, a w menu Filter w trybie obrazu 16bit nadal nie jest aktywna ponad połowa filtrów..
    Mam wrażenie, że w kolejnych wersjach będą trójwymiarowe fruwajace po ekranie menu iskrzące sie wszystkimi kolorami tęczy, operacje będa wykonywane w ułamkach sekundy, a obróbka nadal będzie się odbywać na obrazach 8-bitowych. Nie idźcie tą drogą, Sabo!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    Bardzo ciekawa dyskusja o wydajności, ale.. qrcze.. nikt oprócz "przyśpieszenia o 50%" nie potrzebuje np. filtrów dla obrazów 16bit? W CS4 dodano kilka gadżetów, a w menu Filter w trybie obrazu 16bit nadal nie jest aktywna ponad połowa filtrów..
    Mam wrażenie, że w kolejnych wersjach będą trójwymiarowe fruwajace po ekranie menu iskrzące sie wszystkimi kolorami tęczy, operacje będa wykonywane w ułamkach sekundy, a obróbka nadal będzie się odbywać na obrazach 8-bitowych. Nie idźcie tą drogą, Sabo!
    Swoja drogą ciekawe, skąd te dziwne ograniczenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pebal Zobacz posta
    Swoja drogą ciekawe, skąd te dziwne ograniczenia.
    Jak zwykle - z dawnych czasów Ktoś kiedyś tak to napisał i już zostało.

Domyślnie

Że tak sobie pozwolę odkopać kilka starszych postów.

Ale do czegóż są Ci potrzebne te fikuśny filterki przy pracy na 16-bitach? Bo akurat te najpotrzebniejsze działają...

Mam niejasne przeczucie, że jesteś jedną z licznych od jakiegoś czasu ofiar legendy nastu-bitów, ale może znajdziesz chwilkę aby opisać do czego są Ci one aż tak niezbędne?

Uprawnienia umieszczania postów