Szukaj
Swietne zdjecia. Ja w parku 'ustrzelilem' tylko wiewiorke, niby tez rude ale to nie to samoA lisy to tylko w pobliskim lesie - i za kazdym razem nie mam aparatu
Gratuluje.
To dobrze ze plochliwy - gorzej jakby zaczal podchodzic![]()
Fajne.
Chyba się wyspecjalizował w wiewiórkach.
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
A czemu on taki pomarańczowy na pierwszej focie i liście jakieś bardziej kolorowe?
Pozdrowienia Przemo
D300,T11-16f2.8,N24-70,TC 1.7,SB600,SanDisk ExtremeIII i IV,Sherpa 600n,B+W MRC UV,Lowepro Sling Shot 200AW.
fajniutki rudzielec. podoba mi sie.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Ehhh przemo, chcialem pokazac jaka fajna jest jesien
Dzieki za komentarze.
Na drugim ładnie za pozował.Taki płochliwy to nie był bo przyzwyczajony do ludzi.Te dwie babcie na pierwszym prawie go podeszły.Foty fajne.
Pozdrowienia Przemo
D300,T11-16f2.8,N24-70,TC 1.7,SB600,SanDisk ExtremeIII i IV,Sherpa 600n,B+W MRC UV,Lowepro Sling Shot 200AW.
Mnie najbardziej wpadła w oko jedynka.Wypas.
fordclubpolska.org
o kurde, ale fajny piesek![]()
Pozdrawiam Wlodek
D70/18-70/ 50mm f1.8/tamron 90mm macro/sigma70-300mm f4-5.6 APO Macro Super/SB600/ i takie tam różne klamoty
No ładnie zrobiona fota. Sam próbowałem niedawno, ale całkowicie pochmurny dzień był, więc moim 17-80 dość ciężko coś takiego zrobić.
Chciałem tylko nadmienić, że ten lis(lub te lisy), którego spotykam czasami w parku są raczej mało płochliwe. Owszem - ciężko pogłaskać i zrobić zdjęcie jego oku, ale z takiej odległości spokojnie. Tyle tylko, że rusza się.
Pewno jakby tak popróbować poczęstować go czymś to by przyszedł![]()
Skontaktuj się z nami