Close

Strona 16 z 29 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 288

Domyślnie

A macie moze pomysl na ustawienia jak z broszury Leici M9? Bardzo duzy kontrast, zdjecia wrecz przepalone, do tego jakas polaroidowa dominata niebieskiego. Heh, niby wiem, ale srednio wychodzi.. Moze po prostu brak mi odpowiednio slonecznej fotografii.. :P

Mam na mysli te broszure: http://en.leica-camera.com/assets/fi...=file_4465.pdf
    Ostatnio edytowane przez max_m ; 18-04-2010 o 23:22
    D800 | X-Pro1 | GW690II | instax | www | flickr | tumblr

Domyślnie

Jak dla mnie to taki trochę Bleach Bypass z Nik Software. Serio.

Domyślnie

W sumie, w sumie... Blisko.
    D800 | X-Pro1 | GW690II | instax | www | flickr | tumblr

Domyślnie

a instalował ktoś presety z onOne Software ?
    Mam problem - na moim laptopie instaluje się tylko na koncie administratora, gdy włączam LR na koncie zwyklego uzytkownika presetów juz nie ma.
    Nie mogę tez znaleźć w katalogach LR samych plikow-presetów - myślałem o ręcznej instalacji.
    Miał ktoś podobny problem ?
    K-Roll
    Nikon D90 + Sigma 24-60 f2.8 + Metz 48 Af-1

Domyślnie

Próbował ktoś profili D700? Porównywał mozę to do NX2?
    Własnie zastanawiam sie nad zakupem programu - lightroom ma fajne presety.
    Ale duzo proponuje NX2 - ale tematów dotyczacych NX jak na lekarstwo
    N i pare gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K-roll Zobacz posta
    Mam problem - na moim laptopie instaluje się tylko na koncie administratora, gdy włączam LR na koncie zwyklego uzytkownika presetów juz nie ma.
    Nie mogę tez znaleźć w katalogach LR samych plikow-presetów - myślałem o ręcznej instalacji.
    Szkoda, że nikt nie odpowiada.
    A może ktoś wie jak z okna Lightroom'a sprawdzić skąd jest podlinkowany/zainstalowany preset ?
    K-Roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K-roll Zobacz posta
    Bo presety instalują się w folderze użytkownika, w win7 w AppData/blablablaLightroom/user presets
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

czy ktoś używa presets z http://prettypresets.blogspot.com/ ?? albo coś podobnego
    N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    Bo presety instalują się w folderze użytkownika, w win7 w AppData/blablablaLightroom/user presets
    Dzięki
    K-Roll

Domyślnie

Pytanie za 100 punktów - czy można zmieniać presety z poziomu klawiatury? Męczące jest za każdym razem rozwijanie listy i szukanie następnego, który by pasował. Niestety domyślnie przy zaznaczonym menu strzałki góra/dół nie działają.
    Chciałbym, żeby kasa wypychała moją kieszeń
    Ze sklepu Nikona wyniósłbym wszystko, co najlepsze

Strona 16 z 29 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów