bardzo ładne, najfajniejsze ostatnie, ale szkoda zakrytego oka
Szukaj
bardzo ładne, najfajniejsze ostatnie, ale szkoda zakrytego oka
Mamiya + Sony
Na wszystkich zdjeciach ulozenie rak sprawia wrazenie "na sile". Sztuczne, sztywne i jakby specjalnie eksponowane do obranego kadru. Balans tez troche lezy...
Dziewczyna sliczna, ale tylko ostatnie zdjecie mi sie podoba (chociaz wolalbym nieco ciasniej od gory).
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Fajna seria najlepiej podobają mi się 1, 3, 5 i 6 te 2 ostatnie super zarówno kolorystycznie, kadrowo, jak i ułożenie rąk
Dokładnie tak. Dodam jeszcze, że na trójce ślicznie wyszła twarz (choć w stylu beauty, a nie portretowym) i gdyby nie dłonie...
Ogólnie jednak udane prace, na pewno modelka też jest zachwycona.
Szóstka pod kątem światła, pozy, emocji - bije na głowę resztę zdjęć i jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Tej gratuluję.
ostatnie bez szmatki bylo by super...
Novika moze bys poszukala troche innego tematu bo ostatnio tylko to na buzi masz...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Ogólnie bardzo przyjemny secik, 4 wg mnie the best...
"Nikt nie zejdzie z góry i nie powie ci, że teraz możesz wejść..."
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dziękuje wszystkim za rady, popracuje nad kolorkami i balansem bieli. Niestety sobota była "złym dniem" i niestety pogoda była do bani, humor też. Więc sesja w domku była, a nie plener jak planowałam...
Mnie się podoba ten nienachalny glamour. Fajne zdjęcia.
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
bardzo fajny set, modelka prezentuje się bardzo ładnie![]()
Oj Marta Marta - masz rację - sobota była do BAANI, poniedziałek zresztą też![]()
Skontaktuj się z nami