Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Dominika

Domyślnie

Very fajne... faktycznie - malarskie

Domyślnie

Prócz dobrego wykonania technicznego, zdjęcie ma to coś hipnotyzującego, że człowiek wraca do niego i ma ochotę się pogapić. Tak więc dołączam się do gratulacji.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starachowice

Domyślnie

Ciekawe, ma coś w sobie )
    D2x mmmm D70s S28-70 T50-250

Domyślnie

Ja tam już od jakiegoś czasu jestem fanem Kobylskich ... tylko patrzeć i podziwiać, gratulacje
    Nikon D90, 50 1,8 , SB 900 www.adam-wrobel.pl/blog

Domyślnie

za świecenie i obróbkę ++
    co do reszty to bym sie czepnął i co nieco zmienił
    pzdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    za świecenie i obróbkę ++
    co do reszty to bym sie czepnął i co nieco zmienił
    pzdr
    Tak z ciekawości, co byś zmienił?
    red light, dark room...

Domyślnie

Jak dla mnie to jest świetnie, ale wiecej dołu bym zobaczył.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AdamW77 Zobacz posta
    Ja tam już od jakiegoś czasu jestem fanem Kobylskich ... tylko patrzeć i podziwiać, gratulacje

Wszedłem sobie na stronkę Kobylskich aby zobaczyć coś więcej i ... przyznaję jest wiele ciekawych ujeć, ale zamieszczone prace jako całość niestety mnie męczą, zbyt monotonne w sposobie kadrowania, znaczy się w mojej opinii nadużywany jest szeroki kąt oraz przechylanie kadru, uciążliwe jest to zwłaszcza w takiej prezentacji jaką daje użyty na stronie flash.
    Z6, X100s, FM3A, F100, Hasi 500C/M | AF: 24-70/4 S, 17-35/2.8, 35-70/2.8, 80-200/2.8, 85/1.4, Tamron 90/2.8 | MF: 24/2.8, 35/2.0, 50/1.4, 105/2.5 | Planar 80/2.8, Sonnar 150/4 i inne graty ...

Domyślnie

Dzięki wszystkim za opinie. Więcej z tej serii nie będzie, bo to był spacerowy wypad po jedno zdjęcie - TO zdjęcie Poza tym jest nam niezmiernie miło, bo nawet nam się nie śniło, że możemy mieć fanów - dzięki Adam to bardzo miłe, że ktoś śledzi nasze prace.

Robert W, no cóż we wszystkie gusta nigdy nie da się trafić Dzięki za opinie, natomiast muszę sprostować jedną sprawę - na naszej stronie nie ma ani krzty flasha
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów