Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Ale przedziałek!

Przedstawiam kard wygrzebany z szuflady...żeby trochę cieplej się zrobiło. Może przyspieszymy poród wiosny!

Domyślnie

Ogólnie wporządku,naturalne kolory fajne światełko tylko dla mnie jakoś za dużo nieba w kadrze
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Ładne kolorki i ten przedziałek całkiem ciekawie dzieli kadr.
    Jak już tak symetrycznie, to może by tak do kwadratu skadrować. Moim zdaniem ciekawie by to wyglądało.
    Ale takie obrazki w soczystych, ciepłych barwach, to teraz człowiek wciąga jak długą, białą....

Domyślnie

ja nie przepadam za kwadratami a i ciekawego nieba nigdy za wiele

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Ładne kolorki i ten przedziałek całkiem ciekawie dzieli kadr.
    Jak już tak symetrycznie, to może by tak do kwadratu skadrować. Moim zdaniem ciekawie by to wyglądało.
    Ale takie obrazki w soczystych, ciepłych barwach, to teraz człowiek wciąga jak długą, białą....
    podpinam się pod tę opinię

Domyślnie

Ja odbieram bardzo pozytywnie ten ciepły widoczek - jest naturalnie, a dzięki tytułowemu przedziałkowi także interesująco
    Co do nieba, mnie taki podział odpowiada - gdyby był inny, to nie byłoby nieba, tylko same chmury
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    ja nie przepadam za kwadratami a i ciekawego nieba nigdy za wiele
    No i wszystko jasne .

Domyślnie

Ładnie zagrały światła i cienie, przyjemne, ciepłe kolorki późnego dnia. Obrazek taki trochę o niczym, mimo to wywołuje odczucia bardzo pozytywne.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Co do nieba to tylko moje osobiste odczucia,mi i tak się podoba nie ma sie do czego przyczepić nie ma przepałow i jest ok
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

nie zgadzam się, że o niczym. jest o przedziałku rozdzielającym tę łąkę, o ambonie, o cirrusie zapowiadającym kiepską pogodę, o sitowiu wyrzuconym na brzeg rowu...nie zawsze w krajobrazie doświadczamy podręcznikowego sztafarzu mimo wszystko dzięki za opinie.
    Ostatnio edytowane przez erde ; 11-03-2010 o 17:08

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów