Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Just

Domyślnie

Dla mnie tez swietne.Zadbales nawet o podobny odcien szminki & kwiatka.Skóra (t.zn.obrazowanie super Co to za obiektyw?to ta nowa sigma ze stabilizatorem? Jedna uwaga:zapomniales o szyji.Jest ponad 1 EV ciemniejsza.Przydala by sie blenda od dołu..Przy okazji skasujesz cien pod nosem i na 2 pod brwiami
    pzdr
    Ostatnio edytowane przez fotouśmieszek ; 20-02-2010 o 17:15
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Sigma pierwsza wersja. Nawet bez HSM. Co do szminki nie ja o to zadbalem a wizazystka (czyli w sumie modelka, to tama osoba )
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Sorki ze zawracam glowe.Przeczytalem posty,bylo JUZ o szyji.Z tym ze blenda w zupelnosci wystarczy,portrecisci sie z nia nie rozstaja.W warunkach domowych wystarczy ....stol przykryty bialym papierem) Ale zadziwia mnie brak czerwonego zafarbu nikonowskiego.Chyba jednak kupie d90 bo moj lamus swietnie obrazuje tylko na 100 iso jak to zwykl robic CCD.
    parę fotek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotouśmieszek Zobacz posta
    Sorki ze zawracam glowe.Przeczytalem posty,bylo JUZ o szyji.Z tym ze blenda w zupelnosci wystarczy,portrecisci sie z nia nie rozstaja.W warunkach domowych wystarczy ....stol przykryty bialym papierem) Ale zadziwia mnie brak czerwonego zafarbu nikonowskiego.Chyba jednak kupie d90 bo moj lamus swietnie obrazuje tylko na 100 iso jak to zwykl robic CCD.
    Nie kumam ?

Domyślnie

Bardzo Fajne Portrety - Takie Żywe wręcz!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szloser Zobacz posta
    Nie kumam ?
    ale nie wiem co?') konkrety prosze...
    parę fotek

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów