Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41
    kulten
    Gość

Domyślnie

To ja wolę inne Twoje zdjęcia. Na tym jest kilka rzeczy przy których bym zamarudził . Ale tymczasem zmykam spać :P .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez StachersDTR Zobacz posta
    Jest na tym forum kilka takich osób, które swoje zdjęcia mogły by wystawiać bez podpisów a, i tak wszyscy by wiedzieli kto jest ich autorem Jak dla mnie jesteś jedną z tych osób!
    To dobrze czy zle??

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    To ja wolę inne Twoje zdjęcia. Na tym jest kilka rzeczy przy których bym zamarudził . Ale tymczasem zmykam spać :P .
    No wlasnie bardzo chetnie bym zobaczyl co jest nie tak......wiem ze daleko mu od doskonalosci......

Dobra.....pobawilem se reszta tych zdjec z lodkami......niektore sa bardzo ciekawe
    Przyjdzie czas pokazac reszte a narazie pokaze zdjecie z tego watku w innej, bardziej normalnej obrobce.....czy lepiej??

Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 31-01-2010 o 02:21

Domyślnie

Widze to teraz u siebie na monitorze, dla mnie bajka, obróbka naprawde dobra i kadr równierz.

Domyślnie

Oj, podoba się.

Domyślnie

bardzo ładnie to wygląda , dwójka chyba lepsza

Domyślnie

Męcz dalej łódkami - bo zdjęcie mi się bardzo podoba.

Domyślnie

dalej bede obstawiał wersje pierwsza

Domyślnie

Przede wszystkim piękna kolorystyka zdjęcia ...kadr jak najbardziej na plus .

Domyślnie

Dwójka znacznie bardziej podoba mi się.Jedynka na dole miała kolorki do strawienia,ale niebo przegięte.Dwójkę łykam w całości...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Klasyka... bardzo sie podoba!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów