Close

Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 118

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darsedz Zobacz posta
    jakiś dziwny odcień skóry ma ta Twoja Vanessa...
    w dodatku jakaś taka 'sztywna'
    "Love is like a Rubix Cube, there are countless numbers of wrong twists and turns, but when you get it right, it looks perfect no matter what way you look at it”

Domyślnie

a co świeciło na jej piękne włosy z lewej strony?
    strumienica bez plastra i na drugim plaster miodu

jakiś dziwny odcień skóry ma ta Twoja Vanessa...
    w dodatku jakaś taka 'sztywna'
    HA!!! zadzrościta i tyle nie jeden by chciał moja Vaneske na sesje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoellite Zobacz posta
    HA!!! zadzrościta i tyle nie jeden by chciał moja Vaneske na sesje
    ... tylko że pewnie nową (nieużywaną)
    Nikon system...

Domyślnie

Jeśli mogę się wyrazić to efekty dość kiepskawe....czy mogłbys wziąć disha i użyć go w warunkach plenerowych? Albo przynajmniej jako kontrę dla światła z okna? I może tym razem użyj jakiejś żywej postaci. (Chciałbym zobaczyć jak rozkłada się światło na twarzy i ramionach)
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

a ja jednak bym prosil o pare zdjec z ustawieniem swiatla na tlo, zeby mozna bylo zerkanac jak swieca te dodatki
    plus podaj z jaka moca swiecone

Domyślnie

czy mogłbys wziąć disha i użyć go w warunkach plenerowych?
    mam iść robić zdjęcia przy temperaturze -20 na zewnątrz ? już kilka zestawów idzie do klientów więc napewno niedługo pojawią się fotki z niezależnego źródła

a ja jednak bym prosil o pare zdjec z ustawieniem swiatla na tlo
    postaram się coś wstawić teraz dopiero usiadłem do komputera, ale jutro może będe miał więcej czasu to postaram sie popstrykać

Domyślnie

ja bym poprosił porównanie goła lampa, stofen i poszczególne dodatki łatwiej coś by było wywnioskować

Domyślnie

Ja zamówiłem i czekam Jak przyjdą zabawki, to może coś wrzucę jak czas pozwoli.
    FX był i się zmył...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoellite Zobacz posta
    mam iść robić zdjęcia przy temperaturze -20 na zewnątrz ? już kilka zestawów idzie do klientów więc napewno niedługo pojawią się fotki z niezależnego źródła
    Po pierwsze, czego się nie robi dla klientów? Po drugie gdybys przeczytał całość mojego posta, to doczytałbyś, że może być uzyty (dish) jako kontra dla światła z okna (co sugeruje fotki wewnatrz).

Nie chcesz, nie rób....tylko na przyszłość nie wrzucaj tutaj newsów o swoich produktach, tylko zainwestuj (żywą gotówkę) w dział ogłoszenia komercyjne. Bo z tego co widzę to traktujesz forum jak darmową reklamę, a jak jeśli juz ktoś o coś spyta, to "czekaj na nieoficjalne sample". Nie ma sprawy poczekam, skoro dystrybutor ma w d*** potencjalnych klientów.
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

A jest dostępne mocowanie do METZa 54mz4?

Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów