Świetna praca.
Może bym inaczej pewne rzeczy obrobił, ale po pierwsze nie jestem Tobą, a po drugie nie to jest tu ważne.
Temat robi tę fotografię.
A i racja z tym analogowo.
Trzeba by było to powiesić w ładnej ramce![]()
Szukaj
Świetna praca.
Może bym inaczej pewne rzeczy obrobił, ale po pierwsze nie jestem Tobą, a po drugie nie to jest tu ważne.
Temat robi tę fotografię.
A i racja z tym analogowo.
Trzeba by było to powiesić w ładnej ramce![]()
Kadr, który musiał mnie poruszyć i tak się stało. Kolorki - widzę - takie troche eksperymentalne (biorąc pod uwagę Twoje inne prace) ale mnie się taka obróbka podoba...![]()
Jest pięknie!!!![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Dobry kadr, ........... a zdjęcie z treścią. Gratulacje.
Piękny kadr, kolory i klimat... zdjęcie emanuje nostalgią i spokojem. Jest piękne
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Nie spodziewałem się, że praca spodoba się tylu osobom. To miłe zaskoczenie, dziękuję
Uwierz mi, że nie jest to proste. To bardzo popularne miejsce, lepiej użyć stempla niż czekać godzinami aż będzie bezludnie o ile w ogóle jest taka możliwość. Miejscowi mają większe szanse, prawda Nikonozaurku.
Te dwie postaci zostawiłem celowo. Nie wiem, jakoś tak wypełniają ten wycinek krajobrazu.
Szuwar, tak jak mówisz - będzie w ładnej ramce![]()
postarałes się, widzę że się trochę znasz na fotografii![]()
No przyznaje, świetnie sie patrzy na te fotografie... klimat az z niej bije... I jak dla mnie turysta dodaje smaku
Takze wg mnie NIE STEMPLOWAC!![]()
Skontaktuj się z nami