Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Czacha dymi...

Domyślnie

Kolejne bardzo dobre

Domyślnie

Oj, czaruś jesteś z tą żoną i zakupami . Że poszedłeś na zakupy i przez przypadek miałeś aparat, w to uwierzę, ale że jeszcze statyw i może szary filtr ... A Może było tak, że żona na zakupy, a Ty na plenerek?
    Co do zdjęcia - szacuneczek.
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Angadil Zobacz posta
    A ja mam dwa pytania

1 - czy zawsze na zakupy chodzisz ze statywem/monopodem ? Bo strzelam, że czas był na tyle długi, że z ręki nie ma opcji by tak wyszło
    2 - długi czas = rozmycie - czemu więc niebo stałe ? ;>

a tak ogólnie to zdanie laika się nie liczy ale i tak fajnie wyszło
    Jak jade gdzies dalej (a tak bylo w tym wypadku) to wrzucam caly plecak do bagaznika razem ze statywem. Bo nigdy nic nie wiadomo. Przy 3 stoisku powiedzialem, ze sie nudze (co bylo prawda), wiec powiedzialem, ze sobie ide...

Do auta, 5 min do plazy... pierwsze lepsze miejsce i kombinowanie...

A co do zdjecia to niebo jest stale dlatego, ze czas naswietlania byl tylko 3 sekundy, wiec niebo "prawie" sie nie poruszylo (bo przesuwa sie wolniej od wody).

Dziekuje za mile slowa i ciesze sie niezmiernie, ze sie podoba.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    . .....Przy 3 stoisku powiedzialem, ze sie nudze (co bylo prawda), wiec powiedzialem, ze sobie ide.......

Sebastian jesteś niemożliwy

Domyślnie

Dobre! Kiedyś ktoś mądry powiedział: żonę to trzeba trzymać krótko, rok, góra dwa...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Dobre! Kiedyś ktoś mądry powiedział: żonę to trzeba trzymać krótko, rok, góra dwa...
    To ile to jest stoisk?

Ja sie naprawde nudze na zakupach i mnie zaciagnac, zebym sobie cos kupil to wolami trzeba.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    To ile to jest stoisk?

Ja sie naprawde nudze na zakupach i mnie zaciagnac, zebym sobie cos kupil to wolami trzeba.
    I tak długo wytrzymałeś, ja i tak podejrzewam, że pierwsze dwa stoiska były związane z foto gratami.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jak dla mnie mozesz sie tak nudzic czesciej
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Statyw na zakupy targasz ? podoba sie. Im dluzej patrze tym bardziej sie podoba

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów