Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Weronika cd.

Domyślnie Weronika cd.

kolejne zdjęcie Weroniki tym razem szkło 85mm1.8 f 2.8 iso 800, zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Pierwszy!

Właśnie ostatnio rozmawialiśmy ze znajomymi, że na FX 85/1,8 staje się innym szkłem Ładny portret, Modelka - wiadomo , może ciut ciut więcej dołu bym dał, ale jest fajnie - gratki

Pozdroofcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Pierwszy!

Właśnie ostatnio rozmawialiśmy ze znajomymi, że na FX 85/1,8 staje się innym szkłem Ładny portret, Modelka - wiadomo , może ciut ciut więcej dołu bym dał, ale jest fajnie - gratki

Pozdroofcia
    ponieważ z pewnych okoliczniości musiałem się pozbyć 70-200mm od dwoch tygodni bawię się tym własnie szkłem nie ma on osiagów szkła wysoko budzetowego ale efektami jestem naprawdę bardzo mile zaskoczony, z pełna klatką naprawdę dobrze się sprawuje

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Ja również mam nieodparte wrażenie że brakuje dołu. Jeśli nawet brakuje miejsca aby się odsunąć to osobiście wolę ciąć na grzywce aby zyskać więcej dołu Modeleczka śliczna o delikatnej urodzie

Domyślnie

Szczerze... dawno nie widziałem tak świetnego portretu :O Brawa dla modelki, ale autor spisał się na medal!
    Chylę czoło...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koffee Zobacz posta
    Ja również mam nieodparte wrażenie że brakuje dołu. Jeśli nawet brakuje miejsca aby się odsunąć to osobiście wolę ciąć na grzywce aby zyskać więcej dołu Modeleczka śliczna o delikatnej urodzie
    to crop więc sprawa do nadrobienia

Hoobie - dzięki ale ja nie jestem specjalistą od portretów, cieszę się gdy wyjdzie mi na tyle dobrze abym mógł podkreslić urodę wnuczki
    Ostatnio edytowane przez harb ; 30-11-2009 o 22:13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Hoobie - dzięki ale ja nie jestem specjalistą od portretów, cieszę się gdy wyjdzie mi na tyle dobrze abym mógł podkreslić urodę wnuczki
    Skoro tak, to tym bardziej jestem pełen podziwu, bo ten kadr wcale nie mówi o Twoim nieprofesjonalizmie, oczywiście w fotografii portretowej
    Ostatnio edytowane przez Hoobie ; 30-11-2009 o 22:22
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Modelkę znamy i podziwiamy przyjemny portrecik, co do kadru napisano wcześniej, mam wrażenie, że lewe oko jest bardziej wyostrzone
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ponieważ z pewnych okoliczniości musiałem się pozbyć 70-200mm...
    Buuu... Wiem, że uwielbiałeś to szkło, przykro mi bardzo...

...życzę szybkiego powrotu do niego!

Domyślnie

A ja się chyba wyłamię Tzn. zdjęcia ładne.. ale moim zdaniem byłoby lepsze gdyby grzywka także była w ostrości. Jestem również "fanem" małej GO, ale w tym konkretnym przypadku wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem byłoby ustawienie większej wartości f. Ale to tylko moje zdanie..

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów