Szukaj
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
A moge zapytac dlaczego nie odniesiesz sie merytorycznie do tego co pisalem ja czy fafniak o tych zdjeciach, a zamiast tego bawisz sie w demagogie i argumenty o "zbawianiu swiata".
Po prostu dlatego, że nie ma to znaczenia. Liczą się odczucia. A te mam pozytywne. Pewnie, że dostrzegam jakieś tam techniczne czy merytoryczne niedociągnięcia, ale szkoda na nie języka strzępić. To jest tak, jak oglądanie dziecka, które uczy się chodzić. Wywraca się co kawałek, ale i tak cieszysz się, że staje na nogi i hyca dalej. Samo się nauczy.![]()
wykazałeś się brakiem zrozumienia tego co inni piszą...To jest problem
Bo ja przyjmuję to że facet stara się robić "inaczej" (wzorując się na jakimś tam trendzie) widzę problem w tym że jako całość to nie gra - ty mi(i nie tylko mi) -udowadniasz że jesteśmy "ślepi" i nie rozumiemy nowatorskiego podejścia do zdjęć.
Mało tego spłycasz wypowiedzi innych , albo nie chcesz zrozumieć o czym piszą.
Skontaktuj się z nami