novika dziwisz sie ??
ze mi sie nie podobaja ?
Szukaj
novika dziwisz sie ??
ze mi sie nie podobaja ?
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Wg mnie ten set duzo mniej pachnie Novika niz te z pierwszych autoportretow... Te zdjecia sa o niebo lepsze technicznie, ale brakuje im czegos, co bylo w tamtych poprzednich. Niemniej jednak, inaczej pracuje sie z modelka niz z sama soba i miejmy nadzieje, ze ten klimacik z auto przejdzie z czasem na zdjecia innych osob.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
ok na wstepie... kompletnie odgrzany kotlet... ktory to raz ?? bogusia ta panna ta panna drugi raz ??
mowilas ze masz sesje... i szczerze powiedziawszy spodziewalem sie kompletnie czegos innego... z ta modelka...
po kolei.
1.
lewe oko ciemne brzydka okolica pachy... kadr mi nie lezy
2.
kompletna tragedia.. zworc uwage cos ie dzieje z lewym okiem modelki oraz jej skora... w tamtym miejscu jak by byla brudna
pacha wyglada brzydko i ten kawalek materialu ponizej... ehhhh
3.
przycieta dłon... i wszystko jasne i to cigle zaslanianie ust czyms.. widzielismy to juz
4.
modelka ma 4 palce u prawej dłoni ??
5.
odnosze wrazenie ze modelka ma zeza... znow wystajacy kawalek matarialu na klatce modelki...niekorzystnie ulozone wlosy...
ale to chyba najlepsze z serii
bonus 1 roznica w kolorze pomiedzy twarza a szyja.... nie do przyjecia dla mnie... zdjecie dziala na wyobraznie ale czegos mi brakuje
bonus 2 co sie dzieje zaraz kolo lewej dloni modelki ? kolorystycznie strasznie... roznice pomiedzy twaza a korpusem naganne jak na Twoje mozliwosci... i ten cien na prawym policzku czy to róz.... tez mi neibardzo podchodzi..
pozatym.... z checia zobaczyl bym wiecej modelki.. powinnas o tym pomyslec...
malo dynamimi w zdjeciach 2 i bonusy niespojne kolorystycznie a temat zdjec ten sam...
reszte powiem na prv
pozdrawiam
ps.. zamiatalas na tym forum... juz wiele razy....
gdzie sie zgubilas ??
Ostatnio edytowane przez hanibal ; 10-11-2009 o 23:23
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Hani dzięki za uwagi nie ze wszystkim sie zgadzam..... ale jak Ty to zawsze mówisz ważne ze modelka jest zadowolona i ja też.
nie musisz sie zgadzac.... napisalem co widze.. technicznie
reszta to subiektywna ocena...
masz racje zawsze to mowie... jak płaca... to jestem zadowolony a skoro dzwonia i chca to chyba dobrze prawda?
wiesz czego nie mowie ?? :P
modelka bedzie zawsze zadowolona ( ta poczatkujaca ) a fotograf ....hehe no tak
a czerwone ucho na ostatnim ci sie podoba ??? :P
mama mowi ze sie czepiam....
a czepiam sie ??
Jest czerwone bo zachodzi na nie ta siateczka i swiatło się tam odbiło tak :P
A mama Twoja ma racje- czepiasz się ale w dobrej wierze :P
hanibal faktycznie zjadasz w kawałku - myślałam że mnie się tylko uczepiłeś, ale jednak nie uff
z jednym sie zgodzę z hanibalem, też chciałabym więcej ciała zobaczyć.
Skontaktuj się z nami