Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 51

Domyślnie

novika dziwisz sie ??
    ze mi sie nie podobaja ?
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    novika dziwisz sie ??
    ze mi sie nie podobaja ?
    W takim razie pokornie wysłucham uwag, może następne będą lepsze. Słucham...
    I nie dziwie się, jednym się podobają innym nie...

Domyślnie

Wg mnie ten set duzo mniej pachnie Novika niz te z pierwszych autoportretow... Te zdjecia sa o niebo lepsze technicznie, ale brakuje im czegos, co bylo w tamtych poprzednich. Niemniej jednak, inaczej pracuje sie z modelka niz z sama soba i miejmy nadzieje, ze ten klimacik z auto przejdzie z czasem na zdjecia innych osob.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

ok na wstepie... kompletnie odgrzany kotlet... ktory to raz ?? bogusia ta panna ta panna drugi raz ??
    mowilas ze masz sesje... i szczerze powiedziawszy spodziewalem sie kompletnie czegos innego... z ta modelka...

po kolei.

1.
    lewe oko ciemne brzydka okolica pachy... kadr mi nie lezy

2.
    kompletna tragedia.. zworc uwage cos ie dzieje z lewym okiem modelki oraz jej skora... w tamtym miejscu jak by byla brudna
    pacha wyglada brzydko i ten kawalek materialu ponizej... ehhhh

3.
    przycieta dłon... i wszystko jasne i to cigle zaslanianie ust czyms.. widzielismy to juz

4.
    modelka ma 4 palce u prawej dłoni ??

5.
    odnosze wrazenie ze modelka ma zeza... znow wystajacy kawalek matarialu na klatce modelki...niekorzystnie ulozone wlosy...
    ale to chyba najlepsze z serii

bonus 1 roznica w kolorze pomiedzy twarza a szyja.... nie do przyjecia dla mnie... zdjecie dziala na wyobraznie ale czegos mi brakuje
    bonus 2 co sie dzieje zaraz kolo lewej dloni modelki ? kolorystycznie strasznie... roznice pomiedzy twaza a korpusem naganne jak na Twoje mozliwosci... i ten cien na prawym policzku czy to róz.... tez mi neibardzo podchodzi..

pozatym.... z checia zobaczyl bym wiecej modelki.. powinnas o tym pomyslec...
    malo dynamimi w zdjeciach 2 i bonusy niespojne kolorystycznie a temat zdjec ten sam...
    reszte powiem na prv

pozdrawiam

ps.. zamiatalas na tym forum... juz wiele razy....
    gdzie sie zgubilas ??
    Ostatnio edytowane przez hanibal ; 10-11-2009 o 23:23
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Hani dzięki za uwagi nie ze wszystkim sie zgadzam..... ale jak Ty to zawsze mówisz ważne ze modelka jest zadowolona i ja też.

Domyślnie

nie musisz sie zgadzac.... napisalem co widze.. technicznie
    reszta to subiektywna ocena...

masz racje zawsze to mowie... jak płaca... to jestem zadowolony a skoro dzwonia i chca to chyba dobrze prawda?

wiesz czego nie mowie ?? :P
    modelka bedzie zawsze zadowolona ( ta poczatkujaca ) a fotograf .... hehe no tak

Domyślnie

a czerwone ucho na ostatnim ci sie podoba ??? :P

mama mowi ze sie czepiam....
    a czepiam sie ??

Domyślnie

Jest czerwone bo zachodzi na nie ta siateczka i swiatło się tam odbiło tak :P
    A mama Twoja ma racje- czepiasz się ale w dobrej wierze :P

Domyślnie

hanibal faktycznie zjadasz w kawałku - myślałam że mnie się tylko uczepiłeś, ale jednak nie uff

z jednym sie zgodzę z hanibalem, też chciałabym więcej ciała zobaczyć.
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów