Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Domyślnie

Świetne miejsca, szeroki kąt zrobił swoje - najb 3.

Domyślnie

Przykro mi zadne do mnie nie trafia... struktura skal fajna ale zdjecia juz niezabardzo mi podchodza... sorry.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    [CENTER]specjalnie dla Szuwara kadry z górą ( innych z górą i grotą brak )
    Wyczułem Ciebie Janku, wiedziałem , że masz coś w zanadrzu

Muszę Ciebie częściej nagabywać.

7 i 8 są to po prostu świetne zdjęcia i chyba sam widzisz, że w pierwszej serii chciałeś nam zamydlić oczy .

Za te dwa spojrzenia duże gratki. Są naprawdę bardzo dobre.

Domyślnie

Jak zobaczyłem nr 1,2 i 6 to pierwsze skojarzenie Błędne Skały
    Tak jak wspomnieli poprzednicy szeroki kąt robi te fotografie, dla siebie wybieram numer 3
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Tak, trójka z rozwinięciem w siódemce wyróżniają się w zestawie. Na temat obróbki mogę jedynie powiedzieć: Harb is back!
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    ..... Na temat obróbki mogę jedynie powiedzieć: Harb is back!
    czyli kontrast musi być mocny to ciekawe ze lubicie w moich zdjeciach jednak mocniejszy kontras i mocniejsze ostrzenie - ok . muszę mieć tylko umiar bo często mówiło się ze robię "żyletki"

Domyślnie

czyli kontrast musi być mocny to ciekawe ze lubicie w moich zdjeciach jednak mocniejszy kontras i mocniejsze ostrzenie - ok . muszę mieć tylko umiar bo często mówiło się ze robię "żyletki"
    A wiedzialem ze cos ostatnio bylo nie tak!

Domyślnie

czyli kontrast musi być mocny to ciekawe ze lubicie w moich zdjęciach jednak mocniejszy kontrast i mocniejsze ostrzenie - ok . muszę mieć tylko umiar bo często mówiło się ze robię "żyletki"
    Miałeś ostre słońce i kontrast sam tu wylazł, akuratnie giercuje z poszarpanymi skałami. Przy wierzbie na polu ten trick nie zadziała.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Miałeś ostre słońce i kontrast sam tu wylazł, akuratnie giercuje z poszarpanymi skałami. Przy wierzbie na polu ten trick nie zadziała.
    ostre słońce było również we wcześniejszych Irlandzkich fotkach - po prostu od pewnego czasu skłaniam się bardziej w stronę anologowego stylu fotografii stąd czasami bardziej miękka obróbka

Domyślnie

ostre słońce było również we wcześniejszych Irlandzkich fotkach - po prostu od pewnego czasu skłaniam się bardziej w stronę anologowego stylu fotografii stąd czasami bardziej miękka obróbka
    Tak, wiem Janku. Jedynym problemem jest punkt widzenia tradycyjnie zależny od punktu siedzenia, przedstawiam(y) swoją opinię jako widz i odbiorca emocji zawartych w fotografii. Te subiektywne odczucia rzadko kiedy skupiają wszystkich wokół idei przyświecającej autorowi pracy, ale chyba zgodzimy się, że tak jest lepiej.
    LED ZEPPELIN

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów