Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Domyślnie

ale z lewej gora a z prawej drzewo mz jest super , robi sie taka rownowaga

Domyślnie

Muszę zamienić auto na rower. Zbyt dużo kadrów ucieka jak się pomyka samochodem. Bardzo ciekawy kadr. Do obróbki mam jakieś nie sprecyzowane zastrzeżenia (jakoś dziwnie to wygląda), ale podejrzewam, że to wina pogody.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

BArdzo dobre foto!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Mówili, że Irlandia już zatonęła ale widzę, że się nieźle trzyma Ładnie, ładnie.
    kapka gratów

Domyślnie

Bardzo dobra fotografia.
    Jeśli miałbym cokolwiek zmieniać to ciachnąłbym prawą by zmieściło się jedno drzewo i wyostrzyłbym mocniej górę po lewej
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Fajne... z pomysłem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Bardzo dobra fotografia.
    Jeśli miałbym cokolwiek zmieniać to ciachnąłbym prawą by zmieściło się jedno drzewo i wyostrzyłbym mocniej górę po lewej
    na ostrzenie się raczej nie zdecyduję, góra była w cieniu i mógłbym przeostrzyć natomiast na drzewem trzeba się zastanowić aczkolwiek wówczas obetnę również kamienie i będzie to dziwnie wyglądać w kadrze, widzisz robi się tyle zdjęć a mimo wszystko nieraz do końca się wszystkiego nie ogarnie - pisałem wyzej dlaczego te drzewo z prawej jest tak ucięte

Domyślnie

No Janusz, robi wrażenie, podoba się i tyle.
    Kamole są bardzo fajne, jednakże widzę, że nawet gdyby ich nie było także,
    byłby ciekawy kadr.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

wersja w/g kadrowych zaleceń ostrytuxa

1a.

Domyślnie

Ech no miales sporo czasu na te okolice.....pieknie wyszlo....podoba mi sie!
    No i wystawiles w tym samym momencie co postowalem
    Wersja po poprawkach tez fajna ale nadto w kwadrat leci....takze....wole wersje nr 1

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów