cześć
ja niedawno też przechodziłem kwestię wyboru i rówież miałem dylemat, wybrałem D90, nie zmieniam zdania swojego. D90 jest reweacyjny, ot co. Powiem że nawet nie wiedziałem nic o D90, ale poszedłem pooglądać, któryś już raz do Fotojokera (śiweyne ceny maja, i teraz D90 z ob. 18-105 kosztuje 3.699. Zajefajna cena. I oglądając tak sobie D5000 obserwowałem fotografa weselnego który przyszedł po coś z D90. Zaraz po powrocie do domu uruchomiłem internet, fora, porównania, rankingi, gazety i .... nie miałem już wątpliwości. Na drugio dzień byłem, szczęśliwym, posiadaczem D90 i kilku gadżetów i kredytu ratalnego na 30 m-cyale nie żałuję i nie zmieniłbym zdania, pomimo iz czytam i o fotografowaniu i o samych aparatach sporo. D90 to dla mnie cos pośredniego, pomiędzy aparatem amatorskim a takim bardziej profesjonalnym. Ma zalety jednego i drugiego i bardzo sobie to cenię. Ja polecam, samo wykonanie też jest super, i wygląd i jak leży w dłoni. Czasem w marketach tez oglądam wystawione tam i D500 i D3000 i inne marki, i ani przez moment nie zmeiniłbym zdania. Powodzenia w dokonywaniu wyboru, oby był trafny. To było tylko zdanie jedno z wielu, Jestem tylko początkującym amatorem, ale moja połówka mówi i śmieje sie, że jestem już zaawansowanym zawodowcem, zwłaszcza po przeczytaniu obstrukcji. pozdrawiam wszystkich nikoniarzy
![]()
Szukaj

Skontaktuj się z nami