Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Domyślnie Adobe Reader + XP - Problem

Witam

Kolejny raz mam problem z drukiem plików PDF na XP. To znaczy, obraz pliku PDF na PC jest ok. Jak go drukuję to mam na wydruku chińskie ptaszki.... Myślałem , że to wina drukarki i przeinstalowałem nowe sterowniki. Dalej to samo. Odinstalowałem Adobe ( próbowałem z PL i EN ) i zainstalowałem Foxita. Dalej to samo , co prawda nie ma ptaszków ale są inne znaki geometrycznopodobne. Dokumenty tworzone ma moim PC drukują się ok. Lecz prawie wszystkie przychodzące są błędnie drukowane. Proszę o pomoc w czym tkwi problem? Dodam, iż niedawno ( ok 2 m-cy temu ) robiłem reinstal XP i wszystko było ok. A teraz jest jak jest.
    Proszę o pomoc w tej materii....

Domyślnie

Jaka drukarka?
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Czy te "przychodzące" PDF są z jednego źródła? Inne pliki, pobrane z Sieci drukują się dobrze? Jak możesz to załącz taki plik - się zobaczy.
    "Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TrOn Zobacz posta
    Jaka drukarka?
    Drukarka Epson SP R300

Cytat Zamieszczone przez Gusioo Zobacz posta
    Czy te "przychodzące" PDF są z jednego źródła? Inne pliki, pobrane z Sieci drukują się dobrze? Jak możesz to załącz taki plik - się zobaczy.

A dokumenty przychodzą z kilku źródeł. Jest jeszcze coś co wczoraj spostrzegłem. Gdy te same PDF drukuję przez sieć ( print server Linksys ) z notebook'a są ok, tzn nie ma znaczków chińskich tylko czytelny dokument. Znaczy mam coś nie tak z moim PC i XP?
    Nie mogę teraz wysłać załącznika bo jestem po za domem, dopiero mogę coś załączyć w środę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez step.tom Zobacz posta
    Drukarka Epson SP R300.
    Masz tam kilka sterowników typu PCL5, PCL6?
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    Masz tam kilka sterowników typu PCL5, PCL6?
    Ale pisałem wcześniej, że z innego PC po sieci drukuje tego samego PDF bez zarzutu. A z mojego z problemami , więc to chyba nie wina drukarki? Sam już nie wiem.

Pozdrawiam

Domyślnie

ja już dawno zostawiłem Adobe Readera. Przesiadłem się na Foxit Readera i jestem z niego o wiele bardziej zadowolony, przede wszystkim jest szybszy.
    Pozdrawiam
    Dariusz O.

Domyślnie

Witam
    ...Dalej to samo. Odinstalowałem Adobe ( próbowałem z PL i EN ) i zainstalowałem Foxita. Dalej to samo , co prawda nie ma ptaszków ale są inne znaki geometrycznopodobne....
    Cytat Zamieszczone przez Ostrry Zobacz posta
    ja już dawno zostawiłem Adobe Readera. Przesiadłem się na Foxit Readera i jestem z niego o wiele bardziej zadowolony, przede wszystkim jest szybszy.
    Pisałem o problemach z Foxitem wcześniej, nie widziałeś?

Domyślnie

Tak sobie pomyślałem teraz - czy na obydwóch komputerach masz DG? Może hindusi coś nawywijali z fontami?

Domyślnie

Pisałem o problemach z Foxitem wcześniej, nie widziałeś?
    oj wtopa wybacz
    Pozdrawiam
    Dariusz O.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów