Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 51

Domyślnie

Ja myślę, że mocne BW nie przejdzie, nieba nie ma. Spróbować oczywiście warto.
    Zgodzę się z Greg'iem77 - wiatrak utonął w tle, choć trzeba przyznać warunki nie rozpieszczały.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

A ja w dramatycznym kolorze.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Wow! Extra. Kolor mi się bardzo podoba (zwłaszcza niebo i jego kolor), choć też jestem ciekaw konwersji do BW

Domyślnie

Bardzo ciekawy kadr, kolorki również znając siebie podrasował bym dół.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

2.

dorzucam jeszcze jedno (nie b/w)

Domyślnie

Janusz - dlaczego nie BW - ja bym to widział tak no i w kwadracie oczywiście
    D700 N 24-70/2.8; 85/1.4; N 70-300 VR, SB-800, SB-600,
    flickr

Domyślnie

Dwojka jest przepiekna, doskonaly kadr. B/w moze byc ciekawa propozycja, ale nie jedyna. Mz kolor sie tu sprawdza a dramatyzm nie jest konieczny, bo jest pieknie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Obydwa są świetne, jedynka do BW się faktycznie prosi.

Domyślnie

Jedynka i dwójka są ok. Kolor jest też ok.
    Nie lubię, a może nawet nienawidzę BW. Uważam że w 90% przypadków BW jest sposobem na ratowanie "zachrzanionych" fot.
    Swego rodzaju moda na BW, jak również na kolor sepi albo na tzw "cross" lub też inaczej "kros", jest właśnie sposobem na braki w odwzorowaniu kolorów z powodów sprzętowych albo z powodów warsztatowych.

Harb, Twoje kolory są piękne, pastelowe, oddające tą właściwą chwilę. Nie uginaj się pod presją podpowiadaczy chcących BW.
    Jest OK

Zdaję sobie sprawę, że ściągnę na siebie gromy, ale takie jest moje zdanie!!!!

Domyślnie

bardzo ładnie, czysto, podoba mi się!

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów