Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Potoczek ......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Tez mi sie wydaje dziwne, ze system opetracyjny ma wplyw na wyswietlanie profilu w programie. Inna kwestia sa ustawienia sterownika karty graficznej, moze ustawienia sa inne (oznaczaloby, ze monitor jest nieskalibrowany)?
    ja tam za bardzo bystry w bebechach kompa nie jestem, wgrałem profil i tyle ale profil z kalibrowanego XP - ka

ART69 - wcześniejszy watek był nasz, bałtycki

Domyślnie

w wersji "a" obie fotografie podobają mi się. Sądzę że to dość trudny temat taki potoczek w zacienionym miejscu.
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Na jasnych partiach wody widzę wyłażący fiolecik, szczególnie na poprawkach (CRT). Kadry gitarka ze wskazaniem na dwójkę.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Po poprawkach lepiej. Cos tam moze jeszcze nie tak masz w ustawieniach. Poszperaj jeszcze.

Domyślnie

.Poprawka znacznie lepiej..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Zdecydowanie wybieram 2-kę, jest bardziej uporządkowana kadrowo,..choć przyznaję, że 1-ka też jest nie kiepska...Pozdrawiam.

Domyślnie

Dwójka dużo lepsza od jedynki. Na jedynce jest jednak zbyt duży chaos.

Domyślnie

harb ale dales do pieca! To ma byc jakas prowokacja? zdjecia nieostre, zafarb fioletowy, w rogach porozciagane, przepaly.... czy ty to robiles telefonem komorkowym? wyrazam swoje zdecydowanie NIE! Ale dales ciala ze tak powiem!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    harb ale dales do pieca! To ma byc jakas prowokacja? zdjecia nieostre, zafarb fioletowy, w rogach porozciagane, przepaly.... czy ty to robiles telefonem komorkowym? wyrazam swoje zdecydowanie NIE! Ale dales ciala ze tak powiem!
    trzeba czytać komentarze Sebastianie - wyżej jest wszystko napisane

Domyślnie

Ok jeżeli jest problem ze zdjęciami i profilem na kompie to po co sobie psuć reputacje? Niemniej jednak zdjęcia są słabe...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów