Szukaj
powodzenia tez to przechodziłem
- Dlaczego chce się pan rozwieść z małżonką?
- Więc, wysoki sądzie, poznałem ją, oświadczyłem się, potem był ślub, syn nam się urodził, ochrzciliśmy, potem jakoś urodziny były moje, potem teściowa mi zmarła, potem lepszą pracę dostałem, potem żeśmy mieszkanie sobie kupili, syn do przedszkola poszedł, dostałem awans, podwyżkę, kupiłem samochód, przeprowadziliśmy się znowu, dziecko do pierwszej komunii poszło...
- No, to wygląda na wyjątkowo udane pożycie małżeńskie, skąd wniosek o rozwód?
- No bo, wysoki sądzie, ostatnio jakoś żadnej okazji większej nie było i małżonkę żem na trzeźwo zobaczył...
posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum
czegos w tym stylu?
Trochę może starych, ale dobrych cytatów w temacie m.in. ssss.......
"Moim zdaniem seks to jedna z najpiękniejszych, najbardziej naturalnych, najzdrowszych rzeczy, jakie można kupić za pieniądze." - Tom Clancy
"Najbardziej dziwacznym ze wszystkich zboczeń seksualnych jest zachowanie wstrzemięźliwości". - Remy de Gourmont
"Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotę na seks???.... Ja tez nie." - Steve Martin
"Biseksualizm podwaja twoje szanse na randkę w sobotni wieczór." - Rodney Dangerfield
"Moja dziewczyna zawsze sie śmieje podczas uprawiania seksu wszystko jedno, co akurat czyta." - Steve Jobs
"Jak wynika z najnowszych badan, kobiety twierdza, ze czuja się mniej niezręcznie, kiedy rozbierają sie przed mężczyznami, niż gdy rozbierają się przed innymi kobietami. Według nich kobiety sa zbyt krytyczne, podczas gdy mężczyźni, rzecz jasna, są zwyczajnie wdzięczni." Robert De Niro
"Mamy nowy kryzys w medycynie. Lekarze alarmują, ze wielu mężczyzn jest uczulonych na lateksowe prezerwatywy. Jako reakcja alergiczna wystepuje u nich dużą opuchlizna. No to w czym problem?"- Dustin Hoffman
"Zamiast żenić sie po raz kolejny, znajdę jakąś kobietę, której nie lubię, i podaruje jej dom." - Rod Stewart
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
hah - ja nawet piję bardzo rzadko
no ale widzę, że są tu jeszcze ludzie ze "zdrowym" poczuciem humoru i specjalnie dla nich jeden z moich ulubionych (calkowicie przypadkowo zawiera popularny ostatnio motyw):
Skontaktuj się z nami