Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Rajd Orlen

Domyślnie Rajd Orlen

Wieki nic nie zamieszczałem na forum, więc prezentuję kilka zdjęć z Rajdu Orlen

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Więcej zdjęć można zobaczyć pod adresem http://www.autoklub.pl/1253605352,0,galeria.html
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

Szacunek. Świetna robota

Domyślnie

Coś te samochody zostały "uśpione" a raczej zamrozone w ruchu ...NP. zdjęcie nr 9. Kuzaj jechał z predkością około 90=moze ponad 100 km/h. A tu widzimy całkowicie zamrozony samochód.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomder Zobacz posta
    Coś te samochody zostały "uśpione" a raczej zamrozone w ruchu ...NP. zdjęcie nr 9. Kuzaj jechał z predkością około 90=moze ponad 100 km/h. A tu widzimy całkowicie zamrozony samochód.
    Ty tak na poważnie?

Domyślnie

Dobra robota. Tylko dwójka mi się jakoś słabo podoba.
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

Bardzo dobra robota. Będzie na czym się wzorować na przyszłość.

pozdr.
    SinkER II D200, D700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarkko Zobacz posta
    Ty tak na poważnie?
    A zobacz sobie inne reportaże z Rajdu Orlen na tym Forum! To samo ujęcie Kuzaja na Hopce przy ulicy Mostowej- Tam widać ,że samochód mknie. No chyba ,że tutaj zamierzeniem autora zdjęc było faktycznie zamrożenie ruchu.
    Pozdro

Domyślnie

Tomder - każdy ma swój punkt widzenia. Dla mnie istotne było złapanie momentu, w którym samochód uderza "dziobem" w podłoże. Gdybym chciał pokazać, że samochód mknie, ustawiłbym się nieco z boku i robił na dłuższym czasie.
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomder Zobacz posta
    A zobacz sobie inne reportaże z Rajdu Orlen na tym Forum! To samo ujęcie Kuzaja na Hopce przy ulicy Mostowej- Tam widać ,że samochód mknie. No chyba ,że tutaj zamierzeniem autora zdjęc było faktycznie zamrożenie ruchu.
    Pozdro
    W poprzednim poście napisałeś ogólnie o samochodach na tych zdjęciach. Jakby były pokazane statycznie, a tak nie jest. Stąd to moje pytanie Ujęcia bardzo sympatyczne. Autor nie od dziś pokazuje ciekawe, dynamiczne i świetne jakościowo zdjęcia. Mam nadzieję że zawita na dolnośląski - to już niedługo

Oszczędny w słowach Awatar jmarcinkowski
    Miasto
    Toruń ... a właściwie tuż obok :)

Domyślnie

Bardzo ciekawe zdjęcia. Robią wrażenie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów