Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Efekt Kultena

Domyślnie

Kolorystycznie to taki lekki bałaganik,kogel-mogel wyszedł...i jeszcze ten gostek w paski.....jakiś zabłąkany kibol Celtiku...?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Fajna miejscówka i zdjęcie

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Świetne zdjęcie, ładne kolory. Obawiam się tylko o fotografa, jeszcze krok do przodu i...

Domyślnie

Jakos ostatnio sie troszke zawodze Twoimi pracami. Otwieram z niecierpliwoscia czekajac na cos glebokiego. Nad czym mozna by podumac i pomyslec a tu nici.
    Nie znaczy, ze to jest zle. Ale jednak niewiele wnosi do mojego prymitywnego mozdzku

Domyślnie

Jak nigdy nie piszę negatywnych komentarzy i bardzo lubię Twoje prace, tak do Twojej wystawionej foty mówię: NIE. Nie czuję jej w ogóle. Fajne tło z klimacikiem, ale co z przodu?!

Domyślnie

Zazdroszcze pięknych miejscówek
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Jakos ostatnio sie troszke zawodze Twoimi pracami. Otwieram z niecierpliwoscia czekajac na cos glebokiego. Nad czym mozna by podumac i pomyslec a tu nici.
    Nie znaczy, ze to jest zle. Ale jednak niewiele wnosi do mojego prymitywnego mozdzku
    Widocznie sie wypalilem... Niestety nie jestes pierwsza osoba ktora mi to mowi... Musze znowu zaczac oddychac swoja przestrzenia... postaram sie zachwycic jeszcze nie raz.

Pozdrawiam.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

ups, zdradziłeś tu pewien kultenowski zabieg na fotografii u-bota
    Fajnie, że tak się dokumentujecie nawzajem
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Kolorystycznie to taki lekki bałaganik,kogel-mogel wyszedł...i jeszcze ten gostek w paski.....jakiś zabłąkany kibol Celtiku...?
    uwielbiam Twój dowcip

A zdjęcie się podoba
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Zajebiaszcze zdjęcie, jestem pod wrażeniem.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów