Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 61

Domyślnie

Jesli było to sorki ale...czy Elements działa dobrze na wersjach 64-bitowych?

Póki co mam Vistę, próbowałem też Seven i trial PS4 śmiga jak miło.
    Chciałbym jednak kupić pełną wersję a tu w grę wchodzi tylko Elements.
    pozdrawiam, Wojtek

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woytec60 Zobacz posta
    Jesli było to sorki ale...czy Elements działa dobrze na wersjach 64-bitowych?

Póki co mam Vistę, próbowałem też Seven i trial PS4 śmiga jak miło.
    Chciałbym jednak kupić pełną wersję a tu w grę wchodzi tylko Elements.
    woytec60, wszystkie aplikacje 32-bitowe bez problemu chodzą na 64-bitowych systemach. Po prostu te systemu mają coś a'la emulator systemu 32-bitowego. Tak więc jeśli nie ma Elementsa w wersji 64-bitowej (nie wiem, nie siedzę w temacie), to i tak będzie bez problemu chodził na Viscie/7 64-bitowej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    woytec60, wszystkie aplikacje 32-bitowe bez problemu chodzą na 64-bitowych systemach. Po prostu te systemu mają coś a'la emulator systemu 32-bitowego. Tak więc jeśli nie ma Elementsa w wersji 64-bitowej (nie wiem, nie siedzę w temacie), to i tak będzie bez problemu chodził na Viscie/7 64-bitowej.
    No tak...dzięki
    Większość programów 32-bitowych chodzi na Viście x64.
    Mnie chodziło raczej o to, że PS4 instaluje jednocześnie dwie wersje 32 i 64-bitową.
    Trochę wątpię, żeby Elements miał tę funkcję dlatego więc pytam, teraz bardziej precyzyjnie.

Czy ktoś próbował instalować Elements 7 na systemie x64?
    Czy ma wersję 64-bitową czy też instaluje się tylko jako aplikacja 32-bitowa?
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

A ja mam pytanko o ACR. Czego nie ma w ACR z PE7 w stosunku do wersji z CS4?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woytec60 Zobacz posta
    No tak...dzięki
    Większość programów 32-bitowych chodzi na Viście x64.
    Mnie chodziło raczej o to, że PS4 instaluje jednocześnie dwie wersje 32 i 64-bitową.
    Trochę wątpię, żeby Elements miał tę funkcję dlatego więc pytam, teraz bardziej precyzyjnie.

Czy ktoś próbował instalować Elements 7 na systemie x64?
    Czy ma wersję 64-bitową czy też instaluje się tylko jako aplikacja 32-bitowa?
    ja miałem pse 7 na windows 7, nie wiem jak sie instaluje, ale działa w 100% ok

teraz musiałem się zdowngrade'ować na inny system i wydaje mi się że wolniej chodzi (pomijając że nie widzi mi 1gb ramu )

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    A ja mam pytanko o ACR. Czego nie ma w ACR z PE7 w stosunku do wersji z CS4?
    A bana za nieużywanie wyszukiwarki chcesz?
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=94143

Domyślnie

wie ktoś jak zrobić żeby przy wywoływaniu nefów fota bazowo była jak z puszki?? albo choćby żeby aberracje pozostawały zredukowane... nie znosze opcji, że jpg wygląda lepiej niż fota wywołana z nefa

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Noż człowieku... Było na forum milijon (44) razy... Użyj szukajki. Hint: nie ma letko...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bystrzyca Kłodzka

Domyślnie

a tu mamy nowe dziecko PE 8

http://fotopolis.pl/index.php?n=9628
    d7200 | d300 | N 17-55 2.8 | S 10-20 | N 50 1,8 | S70-200 | SB-700 | NaneuK3Pro | Moja Strona | Instagram

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów